MSI Core Frozr L içindeki macun iyi midir?

HalilcanKaya

Decapat
Merhabalar sipariş verdiğim MSI Core Frozr L soğutucu geldi. İçinden çıkan macun kaliteli midir? Yeterli soğutmayı yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadron macundan iyidir muhtemelen :)
Şaka bir yana, ben o eşantiyon macunları pek tercih etmiyorum. Kaldı ki en dandik macundan da koymamışlardır. Eğer macuna para vermek istemiyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama benim gibi takık birisi iseniz, kaliteli ve ısı iletim değeri 8'in üzerinde olan macunlara yönelebilirsiniz.

İşlemci i7 8700 çok ısıtır mı ? Bana da yeterli gelir diye düşünüyorum. Thermal grizzy kroyanut sipariş vermiştim nanokatalogtan 3-4 gün önce hala tedarik sürecinde gözükünce sinir oldum iptal ettim. Hala iptal talebi onay bekliyor. Yorumun için teşekkür ederim bu arada hocam :)

İşlemci i7 8700 çok ısıtır mı ? Bana da yeterli gelir diye düşünüyorum. Thermal grizzy kroyanut sipariş vermiştim nanokatalogtan 3-4 gün önce hala tedarik sürecinde gözükünce sinir oldum iptal ettim. Hala iptal talebi onay bekliyor. Yorumun için teşekkür ederim bu arada hocam :)
nanokatalog 20 günden aşağı teslimat yapmaz zaten. Ürünlerin çoğu stoksuz. Bulabilirseniz Cooler master mastergel maker öneririm.
%100 strese sokmayacağınız için işlemcinizi, bu macunun da şimdilik yeteceğinden eminim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı