MSI Cyborg 15 bilgisayar ısınıyor

TWD

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımı yeni aldım ama ısınan bir sistem olduğunu fark ettim. Neler yapabilirim işlemciye overvolt attırmam mantıklı mı, ekran kartının performansını daha da düşürür mü?
Özellikler:
12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12450H 2.00 GHz.
NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB GDDR6.
16 GB DDR5 40CL RAM.
Micro star international co LTD MS-15K1

Dosya Ekleri

• OIP.jpg
    OIP.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınızın soğutma sistemi yetersiz. O donanımı tek fanın, incecik 3 tane borunun soğutması imkansız. Ayrıca Intel 12-13. nesil işlemcilere Undervolt da yapılamıyor diye biliyorum. En fazla cihazın altına fanlı soğutucu koyabilirsiniz, o da ne kadar yarar sağlar bilemiyorum.
maxresdefault.jpg

@drmstafaa
Teşekkür ederim. Kaliteli bir macunla değiştirsem çok farkı olur mu önce iadeyi deniycem galiba.

Çözüldü: Bugün gittim fan modunu açınca bilgisayar ısınması engelleniyor ve akıcı oyun sağlıyor.
Ama eğer fan sesinden rahatsız oluyorsanız almayın veya kulaklık takın onun dışında güzel pc.

Son düzenleme:
@drmstafaa
Teşekkür ederim. Kaliteli bir macunla değiştirsem çok farkı olur mu önce iadeyi deniycem galiba.

Çözüldü: Bugün gittim fan modunu açınca bilgisayar ısınması engelleniyor ve akıcı oyun sağlıyor.
Ama eğer fan sesinden rahatsız oluyorsanız almayın veya kulaklık takın onun dışında güzel pc.
Kanka o çoğu laptopta sesli ya bendede aynı model var üst modellerinden ses illa olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı