MSI bravo 15 ısınıyor

Hocam bir sorun olduğunu düşünmüyorum, sıcaklık değerleriniz gayet normal.
@AJFA hocam bir bakabilir misiniz?

Hocam laptopun ısınması normal daha kısıtlı bir alan olduğu için. 75 derece gayet normal. Hiçbir zarar vermez ama rahatsız olduysanız garantiye gönderin.
 
Perşembe sipariş verdim dün geldi.
Tamamdır, şimdi PC yeni geldiği için kendini güncelliyor otomatik olarak. Bu çok normal ve olması gereken bir şey. Windows güncelleştirmelerini denetle kısmından bütün güncelleştirmeleri aktifleştir ve bitene kadar bekle. Ardından yeniden başlat ve yeniden kontrol et, eğer hiç bir şey çıkmazsa sıcaklıkların düşmüş olacağını umuyorum.
 
Tamamdır, şimdi PC yeni geldiği için kendini güncelliyor otomatik olarak. Bu çok normal ve olması gereken bir şey. Windows güncelleştirmelerini denetle kısmından bütün güncelleştirmeleri aktifleştir ve bitene kadar bekle. Ardından yeniden başlat ve yeniden kontrol et, eğer hiçbir şey çıkmazsa sıcaklıkların düşmüş olacağını umuyorum.

Deneyeceğim teşekkür ederim.
 
Driver bölümündeki Radeon hariç tüm driverların kurulu olması gerekli. Radeon'u kendi sitesinden indireceksiniz.

Hemen indireyim.
Driver bölümündeki Radeon hariç tüm driverların kurulu olması gerekli. Radeon'u kendi sitesinden indireceksiniz.

Frisby'nin soğutucusunu almıştım çift USB girişli bilgisayardan bağlamak mı mantıklı yoksa bir adaptör alıp prizden mi güç çektireyim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı