MSI Dragon Center Advanced fan ayarı çalışmıyor

Balci.koray

Femtopat
Yer
BURSA
Daha fazla  
MSI Dragon Center uygulamasını kullanıyorum. Auto modda fan sesi aşırı fazla olduğu için Advanced moda alıp kendim ayarlamak istedim fakat ayarladığım halde bir fark olmadı, fanlar yine aynı RPM'de çalışıyor. Ne yapmam lazım?

Anladığım kadarıyla msi , dragon center in fişini çekiyor son 9 aydır hiç bir şey doğru çalışmıyor en azından ben böyle hatta 3600x , 3900x ve 5900x de komut satırı hatası verip tek çekirdeği 100/100 çalıştırıyor pc den sildim sen de silip msi center indir onda doğru çalışıyor.

Anladığım kadarıyla msi , dragon center in fişini çekiyor son 9 aydır hiç bir şey doğru çalışmıyor en azından ben böyle hatta 3600x , 3900x ve 5900x de komut satırı hatası verip tek çekirdeği 100/100 çalıştırıyor pc den sildim sen de silip msi center indir onda doğru çalışıyor.
Ben Ram'lerin RGB kontrolünü yapamıyorum, geçenlerde güncelleme gelince kontrol etmeye başladım. Güncelleme geldiğine göre bence geliştiriyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı