MSI Force GC30 Kablosuz Gamepad alınır mı?

Om3rDoruk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Hepsiburada sitesinde MSI Force GC30 Gamepad indirime girmiş. Normalde 300 TL civarında olan ürün 216 TL olmuş. Sizce alınır mı? Monster Pusat Gamepad almayı düşünüyordum da bu ürün Monster'den daha iyi değil mi? Deneyip kullanan var mı acaba pişman olur muyum bu fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Hepsiburada sitesinde MSI Force GC30 Gamepad indirime girmiş. Normalde 300 TL civarında olan ürün 216 TL olmuş. Sizce alınır mı? Monster Pusat Gamepad almayı düşünüyordum da bu ürün Monster'den daha iyi değil mi? Deneyip kullanan var mı acaba pişman olur muyum bu fiyata?

Dostum inşallah almışsındır... Şuan almadığıma öyle pişmanım ki 😢 piyasada yok, n11de bi satıcıda var o da 630tl istiyor 😢😢

Dostum inşallah almışsındır... Şuan almadığıma öyle pişmanım ki 😢 piyasada yok, n11de bi satıcıda var o da 630tl istiyor 😢😢
Son 1 yıl içindeki aldığım en iyi karar bunu almaktı galiba :D. Fiyatı aşırı ucuz geldi. 200 TL'ye bulmak şuan imkansız ötesi 2.ci eli bile yok. Ayrıca gamepad çok güzel. Şarjı çok iyi gidiyor.

Bulsam 400E bile alacağım ama bulamıyorum.

Hocam Gamepad'ı satın aldın mı bugün keşfettim almayı düşünüyorum ama şu anda satılmıyor.
dsds - Kopya.jpg
Son 1 yıl içindeki aldığım en iyi karar bunu almaktı galiba :D. Fiyatı aşırı ucuz geldi. 200 TL'ye bulmak şu an imkansız ötesi 2.ci eli bile yok. Ayrıca Gamepad çok güzel. Şarjı çok iyi gidiyor.

Gamepad'ı bende almayı düşünüyorum ama bazı YouTube yorumlarında ve sitelerde ürün hakkında sorun yaşayan birçok insan gördüm siz bir sıkıntı yaşadınız mı bu güne kadar yardımcı olur musunuz.

Son düzenleme:
Hocam Gamepad'ı satın aldın mı bugün keşfettim almayı düşünüyorum ama şu anda satılmıyor.
Eki Görüntüle 601963

Gamepad'ı bende almayı düşünüyorum ama bazı YouTube yorumlarında ve sitelerde ürün hakkında sorun yaşayan birçok insan gördüm siz bir sıkıntı yaşadınız mı bu güne kadar yardımcı olur musunuz.
Ben alalı 1 sene olacak neredeyse ve hiç bir sorun yaşamadım hocam. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı