MSI G2412F alınır mı?

remood

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi bu monitörü almayı düşünüyorum bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. 4 - 4.5 k arası monitör tavsiyelerine açığım.

Sağlam, renkleri iyi, pivot, ekran parlaklığı iyi bir cihaz olsun istiyorsan:

Ürünü kullanıyorum, çok memnunum.
Üstte arkadaşın attığı MAG 256F monitörün parlaklığı düşük, ayakları kalitesiz ve pivot özelliği yok. Pek önermem.
Asla alınacak bir model değil 244pf.

Dostum bu benim aklımda da vardı eğer 10 Marta kadar indirim devam ederse büyük ihtimalle bunu alacağım. Ama etmezse bu monitörü önerir misin?

244PF yerine bunu alın. Pivot çok önemli bir özellik değil. 2. monitör olarak kullanmayacaksan. Yüksekliği yeterli. Eğimi ayarlanıyor parlaklığı yeterli. Gidip güneşin altında kullanmayacaksan bunu al.

Asla alınacak bir model değil 244PF.

244PF yerine bunu alın. Pivot çok önemli bir özellik değil. 2. monitör olarak kullanmayacaksan. Yüksekliği yeterli. Eğimi ayarlanıyor parlaklığı yeterli. Gidip güneşin altında kullanmayacaksan bunu al.
Neden alınabilecek bir model değil açıklar mısınız? Kullandınız mı?
İki monitör arasındaki renk farklılıklarını fark etmeniz için çok iyi bir grafiker olmanız gerek.

Neden alınabilecek bir model değil? Açıklar mısınız? Kullandınız mı?

Renk gamutu düşük.

256F Gerçek 10bit
244PFE2 8bit.

Kontrast olarak kötü, ikisini de inceledim 256fin renk doygunluğu daha iyi.

Kağıt üstünde 300 nit ama gerçekte? 256F>244PFE2

Neden alınabilecek bir model değil açıklar mısınız? Kullandınız mı?
İki monitör arasındaki renk farklılıklarını fark etmeniz için çok iyi bir grafiker olmanız gerek.

Sabahta açıkladık sanki?
Kontrastı kötü, renk gamutu kötü, monitörler kağıt üzerinde karşılaştırılmaz.
@BerkayZ87 bile yanlış karar verdiğinizi söylüyor, monitör canavarı adama bile yanlış diyorsanız, size soralım, sen kullandın mı?
Sabah kullandığımı, yine de 256F daha iyi dememe rağmen hala aynısını diyorsunuz.

Sabahta açıkladık sanki?
Kontrastı kötü, renk gamutu kötü, monitörler kağıt üzerinde karşılaştırılmaz.
@BerkayZ87 bile yanlış karar verdiğinizi söylüyor, monitör canavarı adama bile yanlış diyorsanız, size soralım, sen kullandın mı?
Sabah kullandığımı, yine de 256F daha iyi dememe rağmen hala aynısını diyorsunuz.
Emojilere doyamadı arkadaş. Bir monitoru bu kadar savunanı ilk defa goruyorum.

Cevabınız için teşekkürler. Dediğim gibi 10 Marta kadar bu indirim devam ederse MSI MAG256F'i almayı düşünüyorum. Eğer sürmezse canınız sağ olsun. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı