Başlıkta dediğim gibi bu monitörü almayı düşünüyorum bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. 4 - 4.5 k arası monitör tavsiyelerine açığım.
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Asla alınacak bir model değil 244pf.Sağlam, renkleri iyi, pivot, ekran parlaklığı iyi bir cihaz olsun istiyorsan:
Ürünü kullanıyorum, çok memnunum.
Üstte arkadaşın attığı MAG 256F monitörün parlaklığı düşük, ayakları kalitesiz ve pivot özelliği yok. Pek önermem.
Dostum bu benim aklımda da vardı eğer 10 Marta kadar indirim devam ederse büyük ihtimalle bunu alacağım. Ama etmezse bu monitörü önerir misin?
Neden alınabilecek bir model değil açıklar mısınız? Kullandınız mı?Asla alınacak bir model değil 244PF.
244PF yerine bunu alın. Pivot çok önemli bir özellik değil. 2. monitör olarak kullanmayacaksan. Yüksekliği yeterli. Eğimi ayarlanıyor parlaklığı yeterli. Gidip güneşin altında kullanmayacaksan bunu al.
Neden alınabilecek bir model değil? Açıklar mısınız? Kullandınız mı?
Neden alınabilecek bir model değil açıklar mısınız? Kullandınız mı?
İki monitör arasındaki renk farklılıklarını fark etmeniz için çok iyi bir grafiker olmanız gerek.
Emojilere doyamadı arkadaş. Bir monitoru bu kadar savunanı ilk defa goruyorum.Sabahta açıkladık sanki?
Kontrastı kötü, renk gamutu kötü, monitörler kağıt üzerinde karşılaştırılmaz.
@BerkayZ87 bile yanlış karar verdiğinizi söylüyor, monitör canavarı adama bile yanlış diyorsanız, size soralım, sen kullandın mı?
Sabah kullandığımı, yine de 256F daha iyi dememe rağmen hala aynısını diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.