MSI G2412F alınır mı?

Alparow

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün alacağım sizce alınır mı?

Kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum ben aldım binpişman oldum renkleri berbat ve ölü pixel çıktı iadede almadılar.

Giriş seviyede MSI monitörlerin birçoğu kötü. İncelemesine baktım da göremedim. Benim tavsiyem kör alım monitör almamanız yönünde. Özellikle MSI'ın giriş seviyedeki monitörlerini düşünürsek hiç tavsiye etmem. Bütçeniz çıkıyorsa AOC 24G42e alın. Eğer çıkmıyorsa R24e almanızı öneririm.

Kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum ben aldım binpişman oldum renkleri berbat ve ölü pixel çıktı iadede almadılar.

Yerine ne alabilirim hocam bütçe maksimum 5500 olur aynı şekilde 180 Hz 1 ms Rapid IPS olursa güzel olur.

Giriş seviyede MSI monitörlerin birçoğu kötü. İncelemesine baktım da göremedim. Benim tavsiyem kör alım monitör almamanız yönünde. Özellikle MSI'ın giriş seviyedeki monitörlerini düşünürsek hiç tavsiye etmem. Bütçeniz çıkıyorsa AOC 24G42e alın. Eğer çıkmıyorsa R24e almanızı öneririm.

ASUS TUF GAMING VG249Q3A 23.8 inç 180Hz 1Ms Freesync Full HD Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları bu alınır mı? Hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı