MSI G2412F monitörde çizgiler oluştu

Monitörünü ve bağlantı yaptığın kabloyu yakınlarda internet kafe varsa oraya götür ve rica et 2 dk. denesinler. Aynı kablo ile görüntüde herhangi bir sorun yoksa sorunun kaynağı büyük ihtimalle ekran kartıdır. Sorun büyük ihtimalle panel veya kabloda gibi ama sen yine de şansını dene derim.

Monitörünü ve bağlantı yaptığın kabloyu yakınlarda internet kafe varsa oraya götür ve rica et 2 dk. denesinler. Aynı kablo ile görüntüde herhangi bir sorun yoksa sorunun kaynağı büyük ihtimalle ekran kartıdır. Sorun büyük ihtimalle panel veya kabloda gibi ama sen yine de şansını dene derim.
Hocam DP kablosu alacağım deneyeceğim eğer yine aynı olaysa sıkıntı kabloda değildir diye düşünüyorum. Kasam zaten daha yeni 4-5 ay oldu alalı. Sabah kasayı televizyona takip tekrar deneyeceğim ekranda sıkıntı yoksa monitörü garantiye gondermeyi dusunuyorum

Ben benim TV imde HDMI olmuştuntaktım televziyondan da TV'den kaçın cı HDMI taktıysam o sayfayı açtım kadayı açtım sonra Windows şifre girme yeri geldi.
Hocam şu dp yarin bir gelsin takayım sorun düzelmezse TV ye takıp denerim eyvallah

Ben benim TV imde HDMI olmuştuntaktım televziyondan da TV'den kaçın cı HDMI taktıysam o sayfayı açtım kadayı açtım sonra Windows şifre girme yeri geldi.
Hocam bu görselde bıraktığım adaptorden olduğunu düşünüyorum çünkü daha HDMI ı takmadan önce bunu takıyorum ve bunu taktigim zaman ekranda çizgiler oluşuyor. Sıkıntı bu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-05-09-00-13-022_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-05-09-00-13-022_com.miui.gallery-edit.jpg
    353,3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı