MSI G2412F vs MSI G244F

OneEyeCat57

Hectopat
Daha fazla  
Daha çok oyun geliştirme ve tasarım alanında kullanacağım. Oyun olarak sadece PUBG battlegrounds oynuyorum.

Renk doğruluğu önemli bütçem maksimum 4700 bu işler için renk doğruluğu ve daha canlı bildiğiniz monitör varsa önerilerinizi bekliyorum. Şu anlık yönüm G2412F tarafındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok oyun geliştirme ve tasarım alanında kullanacağım. Oyun olarak sadece PUBG battlegrounds oynuyorum.

Renk doğruluğu önemli bütçem maksimum 4700 bu işler için renk doğruluğu ve daha canlı bildiğiniz monitör varsa önerilerinizi bekliyorum. Şu anlık yönüm G2412F tarafındayım.

244F kontrast oranında 2 kat daha iyi.

244F kontrast oranında 2 kat daha iyi.

Evet, şimdi displayspefection sitesine de baktım gerçek 8bit ve daha çok renk doğruluğu sağlıyor, sanırım E2 versionu normal versionunun hatalarını düzeltilmiş hali

1745873389234.png

Lenovo.
G2412F.

G244F e2.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lenovo özet.
1.49 Delta'e değeri çıkmış. Profesyonel kullanım için Delta'e değeri 2'nin altında olmalı. Yine de fabrikadan kalibrasyonlu gelmediği sürece size gelen modelin 2'nin altında olacağını düşünmeyin. Şansa bağlı kötüsü de gelebilir. Monitörün renk gamutu çok yüksek.

G244F E2 özet.
Renk gamutu düşük.
Delta'e değeri de 1.74 çıkmış.

G2412F özet.

G2412F ile alakalı inceleme bulamadım belki vardır bilmiyorum. Kullandığı panel iyi değil ama, bilgin olsun. Zaten rehberde açıklanmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı