MSI G274QPF-QD alınır mı?

Msi teknis servisi aradım yaklaşık 10-15 gün geçmesine rağmen dönüş yapılmadığı için. Üründe bir sorun yok her türlü testi yaptık iade değişim olmayacak dedi. Ben bunu kabul etmediğimi yasa gereği 14 gün içerisinde bir koşul belirtmeksizin iade edebileceğimi aksi takdirde THH'e başvuracağımı söyledim. MSI teknik servisi , donanımsal bir sorun olmadığını 5'e kadar ölü piksel garantiye girmediğini söyledi. İnce hesap adlı site ile görüşün dediler. Amazon dışında bu monitörü başka bir yerden almayın arkadaşlar.
Hocam vatan mağazasından satın aldım ve sonuç ölü piksel. Dün Topkapı vatan aracılığıyla MSI servisine gönderdik. Kesinlikle iade talebi oluşturduk. Muhtemelen değişim/iade yapmayacaklar. Amazondan almadığım için bin pişmanım. Kargoda sorun olmasın diye kendim alayım dedim hem daha fazla para verdim hemde madur oldum. MSI’a bugün bir destek kaydı ilettim. Tüketici hakem heyetine ise MSI’ın vereceği cevaba göre başvurmayı düşünüyordum ancak hemen başvurmalı mıyım ?

Hocam vatan mağazasından satın aldım ve sonuç ölü piksel. Dün Topkapı vatan aracılığıyla MSI servisine gönderdik. Kesinlikle iade talebi oluşturduk. Muhtemelen değişim/iade yapmayacaklar. Amazondan almadığım için bin pişmanım. Kargoda sorun olmasın diye kendim alayım dedim hem daha fazla para verdim hemde madur oldum. MSI’a bugün bir destek kaydı ilettim. Tüketici hakem heyetine ise MSI’ın vereceği cevaba göre başvurmayı düşünüyordum ancak hemen başvurmalı mıyım ?
Merhabalar,

Şikayetvar'a kayıt açın ardından 14 gün talep sunmaksızın tüketici olarak iade edebileceğinizi söyleyin. Ben kutum hasarlı olmasına ve ürünü açmama rağmen iade ettim. Eğer 1-2 gün içinde dönüş olmazsa THH'e başvurun ve başvurunun ss'ini alıp firmaya gönderin. Anında iade işlemini yapıyorlar. Amazon'dan alıcam, stok bekliyorum. Kesinlikle amazon'u beklemenizi tavsiye ederim stoklara geldiği gibi alın.

Merhabalar,

Şikayetvar'a kayıt açın ardından 14 gün talep sunmaksızın tüketici olarak iade edebileceğinizi söyleyin. Ben kutum hasarlı olmasına ve ürünü açmama rağmen iade ettim. Eğer 1-2 gün içinde dönüş olmazsa THH'e başvurun ve başvurunun ss'ini alıp firmaya gönderin. Anında iade işlemini yapıyorlar. Amazon'dan alıcam, stok bekliyorum. Kesinlikle amazon'u beklemenizi tavsiye ederim stoklara geldiği gibi alın.
Hocam direkt vatan mağazasından almış olmam sorun oluşturmaz inşallah.
Ayrıca attığım linkte şuan var amazonda iade işlemi onaylanırsa burdan alabilirim.

Hocam direkt vatan mağazasından almış olmam sorun oluşturmaz inşallah.
Ayrıca attığım linkte şu an var Amazon'da iade işlemi onaylanırsa buradan alabilirim.

Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Linki attığınızda Amazon mu satıyordu bilemiyorum ama şu an Ebrar bilgisayar satıyor. Bir ara Amazon'un direk kendisi satıyordu. Aciliyetiniz yoksa her gün satan ve gönderen Amazon mu diye kontrol edin isterseniz. Bu şekilde alırsanız yine muhattabınız Amazon değil ebrar bilgisayar olacaktır.

Böyle ölü mölü her neyse insanların canını sıkan bir panel ve arkasında durmayan bir şirket olunca (MSI) belki tekrar çekmeyebilir stok. Takipte olmak lazım.

Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Linki attığınızda Amazon mu satıyordu bilemiyorum ama şu an Ebrar bilgisayar satıyor. Bir ara Amazon'un direk kendisi satıyordu. Aciliyetiniz yoksa her gün satan ve gönderen Amazon mu diye kontrol edin isterseniz. Bu şekilde alırsanız yine muhattabınız Amazon değil ebrar bilgisayar olacaktır.

Böyle ölü mölü her neyse insanların canını sıkan bir panel ve arkasında durmayan bir şirket olunca (MSI) belki tekrar çekmeyebilir stok. Takipte olmak lazım.
Yok hocam doğru diyorsunuz. Ayrıca monitör gerçekten çok hoşuma gitti. Ben bu iade politikasının satıcı amazon olsada olmasa da amazon uygulaması üzerinden yapıldığı için iade edilebiliyor diye biliyorum yoksa fark ettim ebrar bilgisayar’ın olduğunu. Detaylı bilen varsa bu konuyu bilgilendirirse de çok sevinirim.

Yok hocam doğru diyorsunuz. Ayrıca monitör gerçekten çok hoşuma gitti. Ben bu iade politikasının satıcı amazon olsada olmasa da amazon uygulaması üzerinden yapıldığı için iade edilebiliyor diye biliyorum yoksa fark ettim ebrar bilgisayar’ın olduğunu. Detaylı bilen varsa bu konuyu bilgilendirirse de çok sevinirim.
2023-10-10 19_58_19-Amazon.com.tr Satıcı Profili_ EbrarBilgisayar.png

2023-10-10 19_59_55-Amazon.com.tr Satıcı Profili_ EbrarBilgisayar.png

Pazaryeri Ürün ve Para İadeleri
Ebrar Bilgisayar Amazon Satış Yorumları

Pazaryeri satıcılarında iade direk satan kişileri bağlıyor. Amazon kolaylığı maalesef yokmuş. Zaten özellikle ekran görüntüsünü attığım yorum size yetecektir diye umuyorum. Ağrısız başınıza dert almayın.

İade Politikalarımız Hakkında(Satıcısı Amazon olan satışlar)

Monitörü aldım ve iade ettim, neden?

Yaklaşık 2 saatlik bir deneyimim oldu. Bende ASUS VG279Q modeli olan IPS 1080 27" monitör var. MSI'ı 1. monitör olarak kullanacaktım. Kurulumumu yaptım kendi monitörümü dikey olarak sağ tarafa aldım. Monitör açılasıya ekran farkları beni rahatsız etmeye başladı. MSI 350 nit ASUS ise 400 nit. MSI bana çok karanlık geldi. Tahminim bu karanlık muhabbeti MSI'ın 10 bit oluşu. ASUS 6+frc bir panel kullanıyor. Parlaklığı ASUS'ta %60'a çekmiş olsam da gözüm parlak ekrana alıştığından çok rahatsız etmeye başladı. (aslında tam tersi olur parlak yorar alıştığımdan sanırım moralim bozuldu) MSI da bütün ayarları defalarca gezdim kurcaladım memnun etmedi bende iade talebinde bulundum. Amazon'dan 9099 TL'ye okula dönüş kampanyasından almıştım. Bu konuda korkuyordum. Parlaklığın yetmeyeceğini düşünüp bir süre bekledim, araştırdım ve fiziki şekilde göremeyince almaya karar verdim. Ölü piksel yoktu bu da tam denk gelmişti :D beğensem kesin ölü piksel çıkardı :D bu arada standart bir monitörden buna geçen biri olsa kesinlikle beğenilecek bir monitör. Kendi monitörümün yanında bu konuda pasif kalınca rahatsız ettiği için iade ettim. Bir eksiğide arkadaki joistik basma hissi biraz kötü zor basıyor gibi geldi.

Artıları neler?

-10 bit (8+frc) gerçekten renkleri çok güzel veriyor. Bence bu monitörün parlaklık hakkı 450 nit. -2K oluşu gayet iyi. Aşırı fark ettirmese de güzel.
-ASUS'a göre hareket kabiliyeti daha rahat. (sağa-sola-pivot gibi)

Bunlar kişisel düşüncelerim ve 4,5 yıllık ASUS deneyimimle değerlendirildi.

Başka birisi de bu monitörün en düşük parlaklığının bile gözlerini yorduğunu çok ışık verdiğini söylemişti, galiba sebebi panel piyangosu, paneller değişiklik gösteriyor aynı monitör olsa bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı