MSI G274QPF-QD alınır mı?

MSI teknis servisi aradım yaklaşık 10-15 gün geçmesine rağmen dönüş yapılmadığı için. Üründe bir sorun yok her türlü testi yaptık iade değişim olmayacak dedi. Ben bunu kabul etmediğimi yasa gereği 14 gün içerisinde bir koşul belirtmeksizin iade edebileceğimi aksi takdirde THH'e başvuracağımı söyledim. MSI teknik servisi, donanımsal bir sorun olmadığını 5'e kadar ölü piksel garantiye girmediğini söyledi. İnce hesap adlı site ile görüşün dediler. Amazon dışında bu monitörü başka bir yerden almayın arkadaşlar.

Teknik servis yerine aldığınız yere yazıp 14 gün hakkım var iade ediyorum deyip aldığınız gibi kargolamanız gerekiyordu. Maalesef 3 ve üstü ölü piksel var ise değişim yapıyorlar. Ya THH'ye başvurup süreyi uzatacaksın ya da öyle kullanmaya devam edilecek.

Teknik servis yerine aldığınız yere yazıp 14 gün hakkım var iade ediyorum deyip aldığınız gibi kargolamanız gerekiyordu. Maalesef 3 ve üstü ölü piksel var ise değişim yapıyorlar. Ya THH'ye başvurup süreyi uzatacaksın ya da öyle kullanmaya devam edilecek.
Yazdım zaten, teknik servis yönlendirmemiz gerekiyor iade veya değişim kararını orası belirliyor dediler. MSI teknik servisi daha önce 1 ölü piksel olup diğer pikselleri etkilediği ile ilgili bize bir başvuru gelmedi dedi. İade almazlarsa bu şekilde kullanmaya devam edicem mecburen.

14 gün iade en doğal hakkımız. Firma uyanıklık yapmış servisi devreye sokmuş. 14 gün iade hakkım var onu kullanıyorum almaz iseniz THH'ye gideceğim deseydiniz servisi devreye sokmadan alabilirlerdi belki. Artık olan olmuş şikayet etmekte size kalmış.

Merhaba arkadaşlar. 4070 Ti ekran kartım var, LG 24GN650-B 24 inç 144 Hz Full HD monitörüm ve yanında Samsung model ama 60Hz LED ekran monitörüm var. 4070 Ti için 2K monitör alırsam, başlıktaki MSI G274qpf olanı alacağım. Bu durumda LG olan monitör 144 Hz olarak sadece yancı kalacak. Sizce ne yapmalıyım?

Siz olsanız 144 Hz Full HD monitörünüz varken ne yapardınız? 2K monitör için MSI G274qpf olan modeli alıp, ana monitörünüz yapıp, LG 144 Hz olan modeli yancı mı yapardınız?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...freesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,972824275.html
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçarkadaşim aldınmi monitörü
amazondan aldım 2 gün önce 9,100 tl ye ölü piksel cıkmadi içinden dp kablosu cikti ama ben yinede Paugge V1.4 aldim
tek sorun 24 inc ten 27 gecmek ekran baya büyük :D

Arkadaşlar ürün kargoya verilmiş, benim göremediğim ama servisin gördüğü 2 adet daha ölü piksel varmış, toplam 3 tane yani. Ürünü ne değişim ne de iade yapmadılar. Tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Sizce kargodan ürünü teslim alıyım mı geldiğinde almıyım mı ?

Arkadaşlar ürün kargoya verilmiş, benim göremediğim ama servisin gördüğü 2 adet daha ölü piksel varmış, toplam 3 tane yani. Ürünü ne değişim ne de iade yapmadılar. Tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Sizce kargodan ürünü teslim alıyım mı geldiğinde almıyım mı ?
Maalesef servis veya satıcılar 3 ve üstü ölü piksel olunca alıyor. Satıcıya ürün sorunlu demek yerine hakkımı kullanıyorum diyerek verseydin. Ürünü al bak, sonrada satıcıya yaz şikayet ettiğini de söyle.

Tüketici hakem heyeti başvu formunun resmi ve şikayetvar sitesinde açtığım şikayetten ötürü, anında iade işlemini yaptılar. Arkadaşlar bütün deneyimlerimi paylaşıyorum burada bu tarz sorun yaşayanlar faydalanabilsin diye. İade yapıldı ürünü amazon'dan satın alacağım.

25 günü geçmiştir Trendyol üzerinden aldım QD'yi dandik VA panel Samsung monitörden bile daha cansız renklere sahipti iade ettim 20 günün sonunda bugün onayladı ve 14 gün olayını söyledim koşulsuz iade hakkım var diye elektronik ürünler 2'el duruma düşüyor incelememiz lazım dedi 20 iş günü bekletti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı