MSI G274QPF-QD alınır mı?

Bu arada ölü piksel için resim çektim atıyorum.
1693672777950.png
1693672802166.png

Arkadaşlar rahatsız ediyorum tekrar sizi şöyle bir sorun var. Ekranın orta- sağ tarafında 1 tane ölü veya sıkışmış ayırt edemedim piksel var.

Siyah renkte gözükmüyor,
Beyaz renkte yeşil olarak gözüküyor
Kırmızı renkte siyah gözüküyor
Yeşil renkte gözükmüyor
Mavi renkte gözükmüyor
Ne yapmamı önerirsiniz?
@Dexter_ Morgan @GsFrankenstein
Teknoloji şans işi ölü pixsel çıkabilir isterseniz değişim talep edin.

Bir zararı olur mu olmaz mı orasındayım aslında. Çoğu kişi 1-2 tane bende de var kullanıyorum diyor. Bazıları 1 tane vardı sonra yayıldı diyor. O yüzden kararsızım ama değişim talep edeceğim gibi.

Dostum bende geçen hafta aldım Amazon üzerinden bende de orta sol da vardı 1 adet iadeye yolladım 10k ya yakın bir ücret veriyorsun verdiğin paranın hakkını almalısın.

Dostum bende geçen hafta aldım Amazon üzerinden bende de orta sol da vardı 1 adet iadeye yolladım 10k ya yakın bir ücret veriyorsun verdiğin paranın hakkını almalısın.
Ürünü bugün göndericem. Not yazdım, değişim istediğimi talep ettim eğer kabul etmezlerse iade talep istediğim i içeren, kutunun içine attım.
Bende de sağ ortada vardı 1 adet ölü piksel. Telefon ile aradım siteyi 10 iş günü içinde sonuçlanır dedi, gerçekten mağdur ediyorlar ama yapacak bir şey yok. Ölü piksel çoğalırsa daha büyük sıkıntı.

Ürünü bugün göndereceğim. Not yazdım, değişim istediğimi talep ettim eğer kabul etmezlerse iade talep istediğim i içeren, kutunun içine attım.
Bende de sağ ortada vardı 1 adet ölü piksel. Telefon ile aradım siteyi 10 iş günü içinde sonuçlanır dedi, gerçekten mağdur ediyorlar ama yapacak bir şey yok. Ölü piksel çoğalırsa daha büyük sıkıntı.

Evet, ölü piksel çoğalırsa sıkıntı ama alacağın veya gelecek ürün de sorunsuz olacağının maalesef garantisi yok. Monitörler şans işi, inşallah şanslı olursun.

Ürünü bugün göndereceğim. Not yazdım, değişim istediğimi talep ettim eğer kabul etmezlerse iade talep istediğim i içeren, kutunun içine attım.

Eğer Amazon'dan aldıysanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ama diğer platformlar için bir şey diyemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı