MSI G274QPX 2K 240Hz IPS monitörde ölü pixel çıktı

pcsimcap

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G274QPX 2K 240Hz IPS
Arkadaşlar MSI G274QPX 2K 240 Hz modelini aldım. Amazon aracılığıyla İncehesap'tan alışveriş yaptım. Monitörde 1 adet ölü pixel çıktı. Beyaz üzerinde pembe, yeşil ekran üzerinde siyah görüntü şeklinde. Duyduğuma göre MSI 1 ölü pixel için iade ve değişim kabul etmiyormuş. Nasıl bir yol izlemeliyim? İade mi etmeliyim? Kabul etmeyecekleri aşikâr. Kaderime razı gelip kullanmalı mıyım? Ölü pixel ekranın üst sağ orta kısmında.

Monitör link:

Dosya Ekleri

• 20250128_232045.jpg
    20250128_232045.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 20250128_232036.jpg
    20250128_232036.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20250128_232030.jpg
    20250128_232030.jpg
    330,8 KB · Görüntüleme: 43
Açıkçası 1 pixel benim Gigabyte G24F-2 modelinde de var. Cidden hiç fark etmiyorum, bana kalırsa kullanın geçin. Ama bildiğim kadarıyla tüketici hakem heyetine göre 1 pixel bile kusurlu mal kategorisine giriyor. THH'ye başvurabilirsiniz. (emin değilim)

Arkadaşlar MSI G274QPX 2K 240 Hz modelini aldım. Amazon aracılığıyla İncehesap'tan alışveriş yaptım. Monitörde 1 adet ölü pixel çıktı. Beyaz üzerinde pembe, yeşil ekran üzerinde siyah görüntü şeklinde. Duyduğuma göre MSI 1 ölü pixel için iade ve değişim kabul etmiyormuş. Nasıl bir yol izlemeliyim? İade mi etmeliyim? Kabul etmeyecekleri aşikâr. Kaderime razı gelip kullanmalı mıyım? Ölü pixel ekranın üst sağ orta kısmında.

Monitör link:

Amazon destekle konuşun eğer rahatsız oluyorsanız THH'ye verin bende 2 kere MAG 256F aldım ikisinde de ölü piksel vardı 5 6 tane hem de sanırım MSI monitörlerden yüzümüz gülmeyecek

Amazon destekle konuşun eğer rahatsız oluyorsanız THH'ye verin bende 2 kere MAG 256F aldım ikisinde de ölü piksel vardı 5 6 tane hem de sanırım MSI monitörlerden yüzümüz gülmeyece.

Amazon destekle konuşun eğer rahatsız oluyorsanız THH'ye verin bende 2 kere MAG 256F aldım ikisinde de ölü piksel vardı 5 6 tane hem de sanırım MSI monitörlerden yüzümüz gülmeyecek.

Yani rahatsız olmuyorum aslında çok öyle göz önünde bir yerde değil. Sağ orta üst kısımda. Bir de beyaz ve yeşilde belli oluyor sadece. İleride artma durumu var mı ölü pixellerin?

Açıkçası 1 pixel benim Gigabyte G24F-2 modelinde de var. Cidden hiç fark etmiyorum, bana kalırsa kullanın geçin. Ama bildiğim kadarıyla tüketici hakem heyetine göre 1 pixel bile kusurlu mal kategorisine giriyor. THH'ye başvurabilirsiniz. (emin değilim)

Siz ne yaptınız iade ettiniz mi?

Yani rahatsız olmuyorum aslında çok öyle göz önünde bir yerde değil. Sağ orta üst kısımda. Bir de beyaz ve yeşilde belli oluyor sadece. İleride artma durumu var mı ölü pixellerin?

Siz ne yaptınız iade ettiniz mi?

İlk aldığımda birden fazla ölü pixel vardı ve zamanla arttı, ben de garantiye gönderdim ve paneli değiştirip geri gönderdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı