yavuz şahin 58
Femtopat
Daha fazla
herkese hayırlı akşamlar bende ilk olarak bu ürünü aldım LG UltraGear 32GN600-B kargoyu açtığımda açılmış bir üründü ve 1 piksel ölü çıktı bende iade ettim internetten birçok satıcı ile konunuştum sıfır kutu mu gönderiyorsunuz diyorum işte biz test için açtık diyorlar çoğunun elinde tek kalmış iadeler var birilerine saplamaya bakıyorlar sonra şansa bu ürünü gördüm tam bir f/p dı aynı gün gaming gen tr yi aradım stoklarını kontrol ettirip direk mağzalarına gidip aldım ürün kutusu tertemizdi daha önce hiç açılmamış lg de ki tercubeden sonra tests edip almak istedim mağza görevlileri burada test yapamazsınız dedi müşteri memnuyeti olarak 0 ama verdikleri ürünü gerçekten güzel yerlerde muhafaza ediyorlar kutuda çizik yoktu alıp eve getirdim testleri yaptım gerçekten çok güzel kendimi sinama salonunda gibi hissediyorum tavsiye ederim zam gelmeden alın bana gaming gen tr nin zam yapmayı unutmuş gibi geliyor 
şuan leptopa bağladım 60 hz alabiliyorum yarın masa ustüm gelicek kargoda onunla test edince detaylı bilgi vermeye çalışıcam.
evet kasa geldi yazıların etrafında farklı renklerde pikseller yanıyor fotoğraflarda görülen sorunu yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir ekran kartı msı rtx 4060 dp dan bağladım
şuan leptopa bağladım 60 hz alabiliyorum yarın masa ustüm gelicek kargoda onunla test edince detaylı bilgi vermeye çalışıcam.
evet kasa geldi yazıların etrafında farklı renklerde pikseller yanıyor fotoğraflarda görülen sorunu yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir ekran kartı msı rtx 4060 dp dan bağladım
Dosya Ekleri
Son düzenleme: