MSI Gaming 5 Z97 Anakart

Berk34

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Msi gaming 5 Z97 anakartı almayı düşünüyorum. Fakat internette özellikleri farklı şekilde yer aldığını gördüm. Acaba aynı kartın 2 modeli mi var Mhz leri farklı bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

msi anakart.png
msi vatan.png

Hayır. 3200Mhz (O.C.) doğru fakat ben şu an bu anakartı kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Neden derseniz MSI anakartların BIOS güncelleme hatası sıklığı çok yüksek. BIOS'u korumak için Dual BIOS da olmadığından şu an BIOS'um da bir bug bulunmasına rağmen (Bilgisayarı kapatınca işletim sistemi kapanıyor fakat anakart işlemciyi durdurmuyor) güncellemeye cesaret edemiyorum.

Hayır. 3200Mhz (O.C.) doğru fakat ben şu an bu anakartı kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Neden derseniz MSI anakartların BIOS güncelleme hatası sıklığı çok yüksek. BIOS'u korumak için Dual BIOS da olmadığından şu an BIOS'um da bir bug bulunmasına rağmen (Bilgisayarı kapatınca işletim sistemi kapanıyor fakat anakart işlemciyi durdurmuyor) güncellemeye cesaret edemiyorum.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Hocam yakında ben de bu anakarttan alacağım. Almayın mı diyorsunuz yani? Peki bu bütçeye hangi anakartı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dual bios adındanda belli olduğu gibi çift bios anlamına geliyor.Ana bios ve yedek bios olarak 2 ye ayrılıyor. Eğer ana biosda bir hata yaşar iseniz, yedek bios devreye girerek sistemi çalışır hale getiriyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı