Msi Gaming 7 ve i7 4790K Ekran kartı tavsiyesi

sapphire fena değildir. Asus ve Msı'dan sonra en iyi markadır bence. Alanların pek problem ile karşılaştığını görmedim ama istersen biraz daha araştırabilirsin bence almanda bir mahsur yok.

Sapphire marka olarak AMD de en güvendiğim markalardan birisidir. f/p olarak r9 280 daha iyi bir tercih olur.

Düşünüyorum ben de ancak servis noktasında nasıllar bilginiz var mı?

Çok dengesiz bir sistem olmuş. R9 300 serisini beklemeni öneririm.

Neden dengesiz bir sistem anlamadım, ekran kartı haricinde gayet performanslı bir sistem topladım. Ekran kartını da nvidia sorunsuz bir seri çıkartana kadar normal bir ekran kartıyla devam etmek istiyorum.

Ben yazın aldım "ASUS R9 270X" dediğim gibi oyunlar da hiç kasma yok. Şunuda belirteyim, Çözünürlüğe bağlı, birde herşey ben 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum. Max Payne3 70 FPS alıyorum. Sniper Elite V3 oynuyorum, 80 FPS civarı alıyorum. Şuan iyi bir kart ilerideki oyunlarda ne olur bilemem. GTA5'de hiç bir sıkıntı çıkartmayacağından adım gibi eminim.
Nasıl peki oyunları kasmadan ultra da oynatıyor mu?

Ben de bu ekran kartına iki gündür bakıyordum. Fiyatı uygun geldi ancak marka olarak güvenemedim servisi nasıldır ve performansı iyi midir emin olamıyorum. Siz memnun musunuz?

Arkadaş çoktan iade ettiği için ve de sistemini önceden topladığı için artık tartışmaya gerek yok. Önerdiğim kart işinizi görecektir. Nvidia kart isterseniz o fiyat aralığında 2 GB GTX 760'lar var ki bence R9 280 3GB olmasından ötürü daha avantajlı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı