hocam sorabilme şansım yok ama ilk aldığımda sorunsuzdu uzay sistem olarak kullanmıştım birkaç kere ısınma yoktu. VGA HDMI dönüştürücü ile kullanmamın zararı var mı?Kasanın ön tarafının ortasına bir tane fan eklerseniz ekran kartına üfleyecektir ve sıcaklığını düşürecektir. Onun dışında ekran kartı ne kadar zamandan beri kullanılıyor? Aldığınız kişiye sorabilme şansınız var mı?
Ben de öyle düşündüm hocam.
Uzay sistem olduğundan ısınmıyordur zaten. Sizin de birkaç tane daha fan eklemeniz yeterli olacaktır bence.hocam sorabilme şansım yok ama ilk aldığımda sorunsuzdu uzay sistem olarak kullanmıştım birkaç kere ısınma yoktu. VGA HDMI dönüştürücü ile kullanmamın zararı var mı?
Hocam bende eskiden MSI Gaming Edition GTX 960 4GB vardı. eGPU yaptım onunla 4 yıl falan. Ekran kartı açıkta olduğundan 65'i geçmiyordu.GTX 900 serisi ısınan bir seri. Bu yüzden sağlam bir kasanızın ve CFM değeri yüksek fanlar olması lazım yoksa o değerlere çıkabiliyor.
Hocam sorabilme şansım yok ama ilk aldığımda sorunsuzdu uzay sistem olarak kullanmıştım birkaç kere ısınma yoktu. VGA HDMI dönüştürücü ile kullanmamın zararı var mı?
Uzay sistem olduğundan ısınmıyordur zaten. Sizin de birkaç tane daha fan eklemeniz yeterli olacaktır bence.
Hocam bende eskiden MSI Gaming Edition GTX 960 4 GB vardı. eGPU yaptım onunla 4 yıl falan. Ekran kartı açıkta olduğundan 65'i geçmiyordu.
Ya hocam çok hızlı ısınıyor NVIDIA driverlerını silip tekrar yüklesem bir şey farkeder mi?
Pek sanmıyorum. Fan alırsanız çözülecektir. Zaten pek iyi değil fanları yani fan dizaynları. GTX 970'te daha farklı bir dizayn var. GTX 950 ve 960'ı atmışlar sanki kenara.Ya hocam çok hızlı ısınıyor NVIDIA driverlerını silip tekrar yüklesem bir şey farkeder mi?
Ya hocam çok hızlı ısınıyor NVIDIA driverlerını silip tekrar yüklesem bir şey farkeder mi?
Fark etmez. Isınmaması için kasa fanı alıp ekran kartına üfleyecek şekilde takmanız gerekiyor. Fan için bütçenizi belirtin önerelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.