MSI Gaming 960 2G 85 derece

Termal macun alıp dikkatli biçimde üst fan kısmını ve soğutma bloğunu ayırmadan söküp termal macunu kendiniz değiştirebilirsiniz.

Kasanın ön tarafının ortasına bir tane fan eklerseniz ekran kartına üfleyecektir ve sıcaklığını düşürecektir. Onun dışında ekran kartı ne kadar zamandan beri kullanılıyor? Aldığınız kişiye sorabilme şansınız var mı?
hocam sorabilme şansım yok ama ilk aldığımda sorunsuzdu uzay sistem olarak kullanmıştım birkaç kere ısınma yoktu. VGA HDMI dönüştürücü ile kullanmamın zararı var mı?

hocam sorabilme şansım yok ama ilk aldığımda sorunsuzdu uzay sistem olarak kullanmıştım birkaç kere ısınma yoktu. VGA HDMI dönüştürücü ile kullanmamın zararı var mı?
Uzay sistem olduğundan ısınmıyordur zaten. Sizin de birkaç tane daha fan eklemeniz yeterli olacaktır bence.
GTX 900 serisi ısınan bir seri. Bu yüzden sağlam bir kasanızın ve CFM değeri yüksek fanlar olması lazım yoksa o değerlere çıkabiliyor.
Hocam bende eskiden MSI Gaming Edition GTX 960 4GB vardı. eGPU yaptım onunla 4 yıl falan. Ekran kartı açıkta olduğundan 65'i geçmiyordu.

Hocam sorabilme şansım yok ama ilk aldığımda sorunsuzdu uzay sistem olarak kullanmıştım birkaç kere ısınma yoktu. VGA HDMI dönüştürücü ile kullanmamın zararı var mı?

Kasanızda ekran kartına üfleyen bir fan yok şu anda. Ekran kartına üfleyecek şekilde fan takıp yan kapağı da kapatırsanız sıcaklıklar düşecektir. VGA HDMI kullanmanızın da zararı yok.

Uzay sistem olduğundan ısınmıyordur zaten. Sizin de birkaç tane daha fan eklemeniz yeterli olacaktır bence.

Hocam bende eskiden MSI Gaming Edition GTX 960 4 GB vardı. eGPU yaptım onunla 4 yıl falan. Ekran kartı açıkta olduğundan 65'i geçmiyordu.

Ya hocam çok hızlı ısınıyor NVIDIA driverlerını silip tekrar yüklesem bir şey farkeder mi?

Fark etmez. Isınmaması için kasa fanı alıp ekran kartına üfleyecek şekilde takmanız gerekiyor. Fan için bütçenizi belirtin önerelim.

Hocam fan ışıksız olması lazım bütçe konusu fiyatı uygun olursa iyi olur. Bir de elimde çok kaliteli olmayan macun var uygulamalı mıyım? Kart hiç açılmamış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı