MSI Gaming App Açılmıyor

Dogukan990

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2016
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar gaming app'in kısayoluna tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor. Nedenini anlamadım daha 3 gün önce çalışıyordu oysa ki. Ekran kartım GTX970. Şimdiden yardım ederseniz teşekkürler.
 
Bende Gaming App'de hata alıyorum üsteklik ürün kaydını da yapamadım 2. seri numarasında hata veriyor ondan uygulamayı kullanamıyorum sanırım bilgisi olan bilginlendirirse sevinirim.:D

hata.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı sorun ben dede var MSI GTX 1070 ekran kartı ve MSI Z170A Pro Gaming anakart var Win 10 yüklü ledleri ayarladım bir kere girdim şuanda giremiyorum aynı şekilde Gaming lan erişim saglıyamıyorum Win7'de böyle bir sıkıntıya rastlamadım :( 600 TL para verdik kusursuz olsun diye ama hala bir kusur var :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Deathclaww dostum 2. seri numarasında boşluktan sonra rakamlar var. Yukardaki resimde 270 mesela onu yazma öyle yap ben hallettim bi dene bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanan dostlarımız; Eğer kullandığınız hesap Administrator değilse MSI Gaming App açılmayabiliyor. Çözüm ise şöyle: Administrator hesabını aktif ediyorsunuz; ya bundan böyle bilgisayarınızı Administrator hesabında kullanıyorsunuz, ya da Administrator hesabında iken Denetim Masası> Kullanıcı Hesapları> Başka bir hesabı yönetin> ve çıkan hesap isimlerinden MSI Gaming App açılmayan hesabınızı seçiyorsunuz. 'Hesap türünü değiştir' diyorsunuz. Yönetici olanı seçiyorsunuz ve 'Hesap türünü değiştirin'e tıklıyorsunuz. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp keyifle MSI Gaming App'i kullanmaya devam ediyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı