MSI Gaming RTX 3070 Ti vs ASUS TUF RTX 3070 Ti performans farkı ne kadar?

Hem anakartım hem ekran kartım MSI. Ve hiçbir şekilde problem yaşamadım. ASUS ekran kartı alan birçok arkadaşım var. Hepsi büyük problemlerle karşılaştılar. Ekrana görüntü gelmedi (ASUS Ekran Kartı), chipset sürücüsü güncellerken birdenbire güç kesildi ve bir daha bilgisayar açılmadı (ASUS Anakart). Demek istediğim tam olarak bu. Marka fanboyluğu yapmıyorum. Üstüne Vatan Bilgisayar'a gittiğimizde garanti olmadığı için ücret karşılığında dahi yapılmadı parçalar. Garantisi olanıda alıp sıfırını verdiler. Bu yüzden en iyisi MSI'dır. Bilmiyorum belki şanssızlıktır bu sorun yaşayan arkadaşlarım için ama MSI hiçbir şekilde beni hüsrana uğratmadı.

Haklısınız ona lafım yok ama dediğim gibi hocam.

Katılmıyorum.

Alınacak parçaya göre marka seçilir ve o parçanın amiral gemisi hangi marka ise o tercih edilmeli, aşağılamıyorum kesinlikle ama sizin yaptığınız fanboyluk oluyor maalesef. Çoğu kişinin ASUS demesinin sebebi bir şey bildiklerindendir, fan oldukları için değil. ASUS TUF serisinin bu ekran kartı için, bu bütçede zirve olduğu kullanıcılar tarafından kanaat getirilmiş. Dolayısıyla ASUS TUF serisini tercih etmek, MSI tercih etmekten daha mantıklı.

Herkese cevapları için tek tek teşekkür ederim. Sistem önerisinde bulunabiliecek var mı? Bütçe 21-22K civarı 1080p 280Hz monitör için PUBG ve benzeri oyunlarda 280Hz hissettirecek bir sistem önerisi var mıdır?

iyi günler Sizlere bir sorum olacak elimde rampage'nin 650/80 PSU var ve sistemim
Asus Prime z490V-Si
Intel i7 - 10700k
1 Adet 8 GB CL 16 3600 Mhz Ram
1 Adet Cooler Master 240ML Modeli Sıvı sogutmam var

Sorum Su düşük bir ekran kartım var PSU suan yetiyor ama MSI RTX 3070 Ti Almayı düşünüyorm PSU gücü yeter mi Normalde hesaplamama göre yatiyor olması lazm ama sistem gereksiniminde ekran kartının en az 800 PSU diyor suan su sistemde en cok 310 Watt ile ekran kartı 125 Watt ile işlemci enerji tüketimi olacak 650/80 Watt Psu yetiyor olması lazm yardımcı olursanız Teşekkür ederim .

Güç kaynağınız yeterli 650 veriyorsa markası modeli nedir güç kaynağının?

İyi günler sizlere bir sorum olacak elimde Rampage'nin 650/80 PSU var ve sistemim.
ASUS Prime Z490V-SI
Intel i7 - 10700k.
1 adet 8 GB CL 16 3600 MHz RAM.
1 adet Cooler Master 240ML modeli sıvı sogutmam var.

Sorum su düşük bir ekran kartım var PSU şu an yetiyor ama MSI RTX 3070 Ti almayı düşünüyorum PSU gücü yeter mi normalde hesaplamama göre yatiyor olması lazm ama sistem gereksiniminde ekran kartının en az 800 PSU diyor şu an su sistemde en cok 310 Watt ile ekran kartı 125 Watt ile işlemci enerji tüketimi olacak 650/80 Watt PSU yetiyor olması lazm yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Güç kaynağınız yeterli 650 veriyorsa markası modeli nedir güç kaynağının?
600/80 wattmıs yanlış bakmışım ürün bu

Bir sorum daha olacak güç kaynağının gücü verip vermediğini nasıl anlıyorsunuz

@Samet Can ATAKER güç kaynağının yanında veya web sitesinde yazar 12v kanalından verdiği amper. Mesela senin güç kaynağın Rampage rmp 600W 80 Plus 12v kanalından 46.3a veriyor.
46.3x12:555.6W güç veriyor.
oooow baya az 555 watt yaklasık 45 watt bosa gidiyor yani ve sistem gereksinimini karsılar mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı