Hem anakartım hem ekran kartım MSI. Ve hiçbir şekilde problem yaşamadım. ASUS ekran kartı alan birçok arkadaşım var. Hepsi büyük problemlerle karşılaştılar. Ekrana görüntü gelmedi (ASUS Ekran Kartı), chipset sürücüsü güncellerken birdenbire güç kesildi ve bir daha bilgisayar açılmadı (ASUS Anakart). Demek istediğim tam olarak bu. Marka fanboyluğu yapmıyorum. Üstüne Vatan Bilgisayar'a gittiğimizde garanti olmadığı için ücret karşılığında dahi yapılmadı parçalar. Garantisi olanıda alıp sıfırını verdiler. Bu yüzden en iyisi MSI'dır. Bilmiyorum belki şanssızlıktır bu sorun yaşayan arkadaşlarım için ama MSI hiçbir şekilde beni hüsrana uğratmadı.
Haklısınız ona lafım yok ama dediğim gibi hocam.
Katılmıyorum.
Alınacak parçaya göre marka seçilir ve o parçanın amiral gemisi hangi marka ise o tercih edilmeli, aşağılamıyorum kesinlikle ama sizin yaptığınız fanboyluk oluyor maalesef. Çoğu kişinin ASUS demesinin sebebi bir şey bildiklerindendir, fan oldukları için değil. ASUS TUF serisinin bu ekran kartı için, bu bütçede zirve olduğu kullanıcılar tarafından kanaat getirilmiş. Dolayısıyla ASUS TUF serisini tercih etmek, MSI tercih etmekten daha mantıklı.