MSI Gaming X GTX1070 83 derece sıcaklık iyi mi?

ShenKi

Femtopat
Daha fazla  
Kartım FurMark'ta 75 derecelere Rainbow6 oynarken ise Afterburner'dan ayarlarına hiç ellemezsem Max 83 dereceye kadar çıkıyor. Bu Max dereceyi Afterburner'dan kısıp 78 yaptığımda da kartı %90 küsur bandında güç ile kullanıyor. Bu kartın termal macun ve padlerini değiştirmeli miyim? Garanti etiketi daha üstünde duruyor. Kart hiç açılmadı değiştirmeliysem hangi marka macunları önerirsiniz ve nereden termal pad alabilirim?
1649413391251.png

furmark testim böyle

Oyun oynarken yani Ekran kartını gücünü %90 üstü kullanmaya başladığıdna ideal olarak seviyeler 60 ile 80 arası değişir boştayken 30-50 derece filandır. Bunlar Fan gücüne, Fan sayısı ve termal macun kalitesine göre değişir. Daha önce ki ayarlarınıza göre yükselme görüyorsanız termal macunu değişlikliğini öneririm
Termal macun önerisi olarak cooler master pro olması lazım bir kez kullanmıştım eski pc'de çok fark görmüştüm, kaliteli ve uzun ömürlü

Kasa kapalı kutu falan mı? 83 derece fazla. O kartın garantisi çoktan bitmiştir sök, macunu yenile kasa temizliğini de detaylıca yap.
hocam corsair carbidde spec delta kasa ön tarafa elini uzatınca çok sağlam hava akışı olduğunu söyleyebilirim kasa temiz ama dediğim gibi kart yıllardır açılmadı garanti etiketi üstünde açmayı düşünüyorum hangi macunu önerirsiniz
Macun değişmesi lazım. Kartı 80c altında tutmaya çalışın.
hocam hangi macunu almalıyım ve kaç gr alayım
Oyun oynarken yani Ekran kartını gücünü %90 üstü kullanmaya başladığıdna ideal olarak seviyeler 60 ile 80 arası değişir boştayken 30-50 derece filandır. Bunlar Fan gücüne, Fan sayısı ve termal macun kalitesine göre değişir. Daha önce ki ayarlarınıza göre yükselme görüyorsanız termal macunu değişlikliğini öneririm
Termal macun önerisi olarak cooler master pro olması lazım bir kez kullanmıştım eski pc'de çok fark görmüştüm, kaliteli ve uzun ömürlü
linki varmıdır hocam
Macunları değiştir ama padlere elleme.
padler de artık işlevini yitirmemiş midir ?

Kartım FurMark'ta 75 derecelere Rainbow6 oynarken ise Afterburner'dan ayarlarına hiç ellemezsem Max 83 dereceye kadar çıkıyor. Bu Max dereceyi Afterburner'dan kısıp 78 yaptığımda da kartı %90 küsur bandında güç ile kullanıyor. Bu kartın termal macun ve padlerini değiştirmeli miyim? Garanti etiketi daha üstünde duruyor. Kart hiç açılmadı değiştirmeliysem hangi marka macunları önerirsiniz ve nereden termal pad alabilirim?
Eki Görüntüle 1353071
furmark testim böyle
1080 var bende de Gaming X. Tam yükte %100 GPU kullanımında ve 7 Gb vram kullanıkan oyunda 72 derece ve fanlar %52 de dönüyor. 1070 in TDPsi 1080’den düşük. Çok daha serin çalışması lazım. O sıcaklık normali geç, aşırı kötü.

@ShenKi gram diye sorduğuna göre uyarayım macun çok az sürülür. 1 gram bile çok fazla kez kullanılabilir. Kimileri tüpü tek sıkımlık zannediyor, değildir.
yok yok farkındayım şey açısından sordum işlemci macununu da değiştireyim diye düşündüm wraith prismin kendi üstünde gelen macun var işlemci üstünde 1 gr ikisine de yeter mi ? yoksa 2 mi almak lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı