MSI Gaming X GTX1660 Super 82 Derece Normal mi?

Ekran kartım az önce rdr2 de 83 dereceyi gördü sorun devam ediyor
Hocam dediğimi yaptınız mı? Kartı açın ve termal macununu değiştirin. GTX 1080'in max sıcaklığı 83 dereceydi ve ben kartı aldığımdan bu yana oyun oynarken 83 derecede kullandım. En sonunda gittim açtım içini bir de gördüm ki GPU ile aluminyum plaka arasında macun yok. GPU'nun kernarlarında var sadece macun. Macunu sürdükten sonra kartın fanlarını 100% yaptıktan sonra 60 dereceyi geçmemeye başladı neredeyse. Hiç 70 görmedim.

Ventus XS kullanıyorum 65'i geçmiyor. Normal değil.
Hocam dediğimi yaptınız mı? Kartı açın ve termal macununu değiştirin. GTX 1080'in max sıcaklığı 83 dereceydi ve ben kartı aldığımdan bu yana oyun oynarken 83 derecede kullandım. En sonunda gittim açtım içini bir de gördüm ki GPU ile aluminyum plaka arasında macun yok. GPU'nun kernarlarında var sadece macun. Macunu sürdükten sonra kartın fanlarını 100% yaptıktan sonra 60 dereceyi geçmemeye başladı neredeyse. Hiç 70 görmedim.
Öyle bir şey yapmayın bu arada. Garanti dışı mı kalsın arkadaşın kartı?

Bende düşündüm ama garanti dışı kalması sıkıntı olur 5 aylık zaten vidalara felan hasar vermeden açsam problem olurmu

Dikkat ederek yapsam anlaşılırımı acaba o garanti kağıdını tekrar koysam
Vidaları peçete ile açsam felan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı