ASUS Phoenix GTX 1650 Super.Hocam modelini söyler misiniz?
Hocam dediğimi yaptınız mı? Kartı açın ve termal macununu değiştirin. GTX 1080'in max sıcaklığı 83 dereceydi ve ben kartı aldığımdan bu yana oyun oynarken 83 derecede kullandım. En sonunda gittim açtım içini bir de gördüm ki GPU ile aluminyum plaka arasında macun yok. GPU'nun kernarlarında var sadece macun. Macunu sürdükten sonra kartın fanlarını 100% yaptıktan sonra 60 dereceyi geçmemeye başladı neredeyse. Hiç 70 görmedim.Ekran kartım az önce rdr2 de 83 dereceyi gördü sorun devam ediyor
Öyle bir şey yapmayın bu arada. Garanti dışı mı kalsın arkadaşın kartı?Hocam dediğimi yaptınız mı? Kartı açın ve termal macununu değiştirin. GTX 1080'in max sıcaklığı 83 dereceydi ve ben kartı aldığımdan bu yana oyun oynarken 83 derecede kullandım. En sonunda gittim açtım içini bir de gördüm ki GPU ile aluminyum plaka arasında macun yok. GPU'nun kernarlarında var sadece macun. Macunu sürdükten sonra kartın fanlarını 100% yaptıktan sonra 60 dereceyi geçmemeye başladı neredeyse. Hiç 70 görmedim.
Bende GTX 1660 Super var 74 gördüm veryhıgh ayarlarda GTA 5 de.
Ben garantisi bitince yapmıştım. Daha önce de yapardım ama açıkcası yemedi kartı açmaya.Dikkat ederek yapsam anlaşılırımı acaba o garanti kağıdını tekrar koysam
Vidaları peçete ile açsam felan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.