MSI GC30 mu Xbox 9.nesil mi?

DualSense daha prototip bile değilken Xbox One kontrolcülerinde trigger motoru vardı ve Forza gibi bazı oyunlarda çalışıyordu.

Kanıt:

Eki Görüntüle 1656677

Siz yazdığımı ya okumamışsınız ya da idrak edememişsiniz. Bende Xbox kumandası kullanıyorum ve trigger motoru olduğunu biliyorum fakat tekrardan diyorum ki; arkadaşın bahsettiği cümledeki titreşim muhabbeti şu an sadece DualSense kumandalarında olan adaptive trigger özelliği. Bu özellikte örnek olarak savaş oyunlarında seri atış yapan bir silah ile uzun namlulu bir silahla atış yaparken trigger butonuna uyguladığı basınç ve bu basınç sonrası geri tepkimesinin farklı olmasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşın dediğine kesinlikle katılmıyorum, Fanboyluk yapmaya gerek yok. GC30 kullanıyordum arkadaşıma hediye edip Xbox 9. nesil aldım. PC için En iyi seçenek Xbox'tır. PC için Xbox > Diğer premium kontrolcüler > sonra DualSense.

Soruna gelecek olursam sıfır olarak çok pahalı cihaz ancak ikinci el olarak uyguna satan kişiler var. Titreşim olarak da xbox tatmin ediyor ancak msı ın titreşim performansını hatırlamıyorum.

Fanboyluk yapmiyorum, DualSense kullaniyorum hicbir uyum sorunu da yasamiyorum. Gerekli birkac ayari yapinca sorunsuz kullanabiliyorsunuz ayrica son zamanlarda cikan ve gelecekte cikmasi plananan oyunlar da Haptic ve Adaptive gibi tum DualSense teknolojilerine destek veriyor. Steam ile kullanmasi cok basit zaten kolu hemen taniyor.

Fanboyluk yapmiyorum, DualSense kullaniyorum hicbir uyum sorunu da yasamiyorum. Gerekli birkac ayari yapinca sorunsuz kullanabiliyorsunuz ayrica son zamanlarda cikan ve gelecekte cikmasi plananan oyunlar da Haptic ve Adaptive gibi tum DualSense teknolojilerine destek veriyor. Steam ile kullanmasi cok basit zaten kolu hemen taniyor.
Xbox 9. nesil ve MSI GC30'u ne kadar süre kullandınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı