MSI GE60 0ND BIOS Güncellemesi Sorunu

nerit

Kilopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere MSI GE60 0ND modeline sahibim fakat BIOS ilk aldığım günden beri hiç güncellenmedi ve bu konu beni rahatsız ediyor.

Lakin şöyle bir durum var MSI'ın sitesine girdiğim zaman yalnızca Windows 8 için ve Windows 7 için BIOS güncellemeleri mevcut. Windows 10 için güncellemeyi nasıl yapabilirim? Direkt olarak Windows 8 için olanı indirsem bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu yanlış açtığım için silmeye çalıştım fakat başarmadım laptopun modelini yanlış yazmışım. 0ND olacaktı bunun üzerine bu konuyu rapor edip yeni konu açtım fakat bu konu silinmemiş. Madem buraya cevap geldi o zaman size başka bir soru sormak istiyorum. Bu güncellemeyi nasıl yükleyebilirim? Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz acaba?

Hocam teşekkür ederim ilginiz için şimdi Recep Baltaş'ın MSI BIOS güncelleme rehberine baktım laptoplar için BIOS a girdiği zaman advanced kısmında UEFI BIOS update kısmı gözüküyor fakat ben de böyle bir ibare yok. Boot menüsüne baktığımda benim BIOS Legacy şeklinde ayarlanmış UEFI moduna aldığımda da reset attıktan sonra tekrar BIOS ekranına dönüyor kafam karıştı açıkçası.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı