MSI GE60 20E Windows 8'den Windows 7'ye geçsem mi?

kaganorun

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Arkadaşlar MSI Ge60 20e sahibiyim. Windows 8 Pro kullanıyorum. Pc bana çok yavaş geliyor. Geçen gün arkadaşımla aynı anda bir oyun yüklemeye başladık. Onunki bittiğinde benimki daha yarıdaydı. Onun bilgisayarının özelliklerini tam hatırlamıyorum ama bir keresinde ekran kartını ve işlemciyi karşılaştırmıştık. Ortalama benim pc 8.5, onunkiyse 5.4 puan almıştı (Windows 7 kullanıyor). Neye göre bu hesabı çıkarttık hatırlamıyorum. O gün içime kurt düştü. Ayrıca 3d Max gibi programlarda biraz gereksiz kasıyor bazen. İşletim sistemi hariç her şey güncel.
Sonuç olarak sizce ne yapmalıyım? Gidip adam gibi Windows 8 için para mı biriktireyim, yoksa Windows 7 ye falan mı geçeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac te 3d max yok maalesef :) Windows 8.1 nasıl kurulacağı hakkında çok araştırma yaptım. Çok fazla kaynak var ve her biri farklı ağızdan konuşuyormuş gibi geliyor. Nasıl kurabilirim acaba? Kaynak belirtebilir misiniz? Daha önce indirmeyi başaramamıştım.

Sisteminle alakalıdır diyeceğim ama elindeki makina canavar gibi. Fakat Windows 8 ile Windows 7'yi kıyaslarsak aralarında büyük performans farkı var.

Driver'larımda bir promlem yok. Ama işletim sistemini güncellemek driver güncellemeye benzemiyor ve evet çırpınıyorum ama çırpındığımı okumak için yazmadım. Buraya yardım istemek amaçlı yazdım. :) Eğer nereden nasıl güncellediğinizi söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. Ben araştırırken kafam karıştı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı