MSI GE60 2PC 10.10 Yosemite Uyku sorunu

Makaleler
10
Yer
İstanbul Avrupa
Daha fazla  
Meslek
Frontend Developer
  1. MSI GE60 2PC Bilgisayarımda Yosemite 10.10 sürümünü kullanıyorum ancak bilgisayarı uyku moduna alıp uyandırdığım da sadece siyah ekran çıkıyor ve sistem yeniden başlatmama rağmen açılmıyor (masaüstünün geleceği sırada mouse bekleme şeklinde dönüyor ve siyah ekran olarak kalıyor.) tekrar kurulum yapmam gerekiyor. Uyku sorununu nasıl halledebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. Yosemite bataryayı bildiğin sömürüyor, 1 dakika içerisinde yaklaşık 5%-8% şarj gittiğine şahit oldum buna ek olarak ekran parlaklığı'nı ayarlayamıyorum.
  3. Mavericks'deyken klavye aydınlatmasını laptop üzerindeki tuş ile açabiliyordum ancak Yosemite'de açamıyorum.
  4. App Store'a giremiyorum cihazınız ya da aygıtınız doğrulanamadı hatası alıyorum. Forumdaki çözümleri denedim faydalı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. SLeepEnabler Kext deneyebilir ya da DSDT'yi Extract edip yamaladıktan sonra kullanmaya başlayabilirsin.
  2. Bunun için işlemci güç seviyelerini devreye sokman gerek. Bu konuya bir gözat: Hackintosh Speedstep ayarı nasıl yapılır ?
  3. Bunu kontrol eden sürücüyü Mavierkcs'ten almayı deneyebilirsin. DSDT bunu da çözbilir belki.
  4. Yamalanmış DSDT'yi EFI/Clover/ACPI/Patches klasörüne atıp Clover Config'den gerekli ayarları yap. Ethernetin çalıştığından emin ol ve son olarak /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını uçur.
Hackintosh dünyasına hoş geldin.

1. SLeepEnabler Kext deneyebilir ya da DSDT'yi Extract edip yamaladıktan sonra kullanmaya başlayabilirsin.
  2. Bunun için işlemci güç seviyelerini devreye sokman gerek. Bu konuya bir gözat: Hackintosh Speedstep ayarı nasıl yapılır ?
  3. Bunu kontrol eden sürücüyü Mavierkcs'ten almayı deneyebilirsin. DSDT bunu da çözbilir belki.
  4. Yamalanmış DSDT'yi EFI/Clover/ACPI/Patches klasörüne atıp Clover Config'den gerekli ayarları yap. Ethernetin çalıştığından emin ol ve son olarak /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını uçur.
Hackintosh dünyasına hoş geldin.
Öncelikle teşekkür ederim.
Speedstep işlemlerini yaptıktan sonra ekran kartı çalışmamaya başladı nedeni sizce nedir? Ve şarj sorunu hala aynı şekilde.

Son düzenleme:
Galiba sorun burda DSDT dosyasının böyle gözükmesi normal değil sanırım?
Ekran Resmi 2015-01-13 19.03.22.png

Ekran kartını da DSDT'yi hallettim speedstep'i yapmış oldum ancak. Batarya göstergesi kararlı çalışmıyor batarya için DSDT patch'ini nasıl yapabilirim veya nerden bulabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı