MSI GE60-2PC Windows 10 geç açılma Sorunu

neRv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows 10'a geçtikten sonra laptop'un açılma hızı oldukça yavaşladı. Windows 8.1 kullanırken yaklaşık 30 saniyede açılan laptop'un açılma süresi iki katına çıkmış durumda. Msi logosundan sonra siyah ekranda uzunca bir süre beklemekte. Laptop'um bu: MSI Global Msi'ın sitesinde verilen (MSI Global) bios güncellemesini kurdum fakat farkeden bir şey olmadı. Ayrıca Windows 10 için yeni bios güncellemem yok galiba. Bilgili olan birisi yardım edebilirse müteşekkir olurum. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsünü, intel management engine sürücüsünü güncelleyin. Başlangıca yerleşmiş gereksiz program varsa kaldırın. Görev yöneticisi başlangıç sekmesinden gereksiz programları ve msconfig hizmetler sekmesinden microsoft servislerini gizleyip gereksiz servisleri kapatın.

Ekran kartı sürücüsünü, intel management engine sürücüsünü güncelleyin. Başlangıca yerleşmiş gereksiz program varsa kaldırın. Görev yöneticisi başlangıç sekmesinden gereksiz programları ve msconfig hizmetler sekmesinden microsoft servislerini gizleyip gereksiz servisleri kapatın.
Yorumunuz için teşekkürler. Sistemim güncel zaten yeni formatlı. Gereksiz herhangi bir program bulunmamakta.
Ek olarak güncelleme ile 10'a geçilmesinden değil de temiz bir Windows 10 kurulumundan yanayım.

Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Bunları da uygulayın.

Yorumunuz için teşekkürler. Windows 10'a temiz geçmeyi bende isterdim fakat bana gelen sistemde Windows 8.1 Single vardı. Bu keyi Windows 10 kurarken kullanamıyorum. Yükselterek geçmekten başka çarem yok. Temel Bakımları bir deneyeceğim.

Yardımlarınız için teşekkürler. Sıfırdan kurduktan sonra 40 saniye civarı açılıyor bu sürede benim için yeterli. Boot esnasında Msi logosu iki kere geliyor sebebi nedir bilmiyorum fakat önemli bir problem değil. Tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı