Windows 10 geç açılma sorunu

Bulut35

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Bilgisayarım 2 dakikada açılıyor. Sistem yapılandırmasından baktım, tüm Microsoft hizmetlerini gizle dedikten sonra sistemimde hangilerini kapatmam gerekiyor bilmiyorum. Araştırma yaptım ancak hepsini kapatmamam gerektigini gördüm. Bu konu da yardımlarınızı acil bekliyorum.
Ekran görüntülerini yükledim.

İyi pazarlar.

56.jpg
1234.jpg

" @Silinen üye "Sizin de dikkat çektiğiniz nokta da haklısınız lakin şöyle bir durum var normalde ben çok denk geliyorum iş yerlerinde adamın 7 senelik bilgisayarı var ve artık doğal olarak hurda içinde 1 adet ilk çıkan sata diskler var onu alıp yetkin arkadaşlar yeni son model işlemci ram olan makinaya ilk çıkan sata diskleri takıp çalıştırıyorlar. O disklerin okuma yazma hızı zaten 20 MB/SN en fazla haliyle bu durumla karşılaşınca 3 aşağı beş yukarı buna benzer bir konuşma dili kullanılıyor ya da kullanıyoruz yeni bir disk alınması gerektiği için. Sistemi görmeden sizin de dediğiniz gibi SSD al SSD saçma kaçıyor.
windows deffendar var vürüs programı olarak ne önerirsiniz. varsa
Kaspersky kullanabilirsiniz güvenlik yazılımı olarak ücretsiz sürümü de mevcut resmi olarak.

Mümkünse temiz bir W10 formatı atıp, 20-30TL'ye OEM key alabilirsin.
Laptop'a verileri sil bile demeden yükseltmiştim o neyse de, Samsung uygulamaları sıkıntı çıkardı. Uygulamaların Windows 10 desteği yok o yüzden oldu büyük ihtimal. Samsung settings de bana lazım %80 sabitliyorum bataryayı. Şu an 8.1 de kendi gömülü lisansı ile çalışıyor.

Masüstüne de denedim trojan yiyince bahane ile. Bilgisayarcıdan formatlı Win7 üstüne kurdum lisans bile istemedi acayip bir sistem. 20-30 liralık keylerin illegal olduğu söyleniyordu.

Temiz formalanmış bir sistemde, ekran kartı driverı ve tüm driverlar yüklü halde arka planda çalışan işlem sayısı ne durumda oluyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı