MSI GE60 i5 + SSD mi yoksa i7 mi?

Arkadaşım 3.500TLn varsa msi ge60 apache alma tek fanlı onun yerine sanal marketimden 500tl daha ekleyip ge62 apache al. 2 fanlı ve 960m var karar senin bu arada ileri adına konuşmak istiyorsan i7 alıp sonra ssd
eklersin.

Teklifiniz gayet güzel ama gerçekten GTA tarzı oyunları konsoldan oynuyorum. Bilgisayarda ise konsolda olmayan daha az grafikli oyunlara yöneliyorum. GTX850M ve SSD olan modeli alma kararındayım. Bana yeteceğini hatta artacağını düşünüyorum. Herkese teşekkür ederim yardımlar için, iyi forumlar.

Bence i7'li olana yönel 850M kötü kart değil ama Maxwell mimarisi ile performans çok yükseliyor SSD'ye oyun kuracaksan yetersiz zaten 128 gb sadece sistemi kurabilirsin i7 al ileride ekran kartını değiştirirsen sıkıntı yaratmaz :)

Bence i7'li olana yönel 850M kötü kart değil ama Maxwell mimarisi ile performans çok yükseliyor SSD'ye oyun kuracaksan yetersiz zaten 128 gb sadece sistemi kurabilirsin i7 al ileride ekran kartını değiştirirsen sıkıntı yaratmaz :)
850M veya 950M serilerinin ekran kartı gömülü malesef değiştirmek gibi bir seçenek yok. Bana yeterli olduğunu düşündüğüm için bunu alacağım ama GE62 serisi almak gerçekten çok cezbediyor fakat oda fazla kaçabilir boşuna 800 TL vermek istemiyorum.

Arkadaşlar gece gezinirken ASUS G551JM adlı dizüstüyle tanıştım. Temmuz ayında stoklara girecekmiş şuan bütün özellikleri ve fiyatı beni kendine çekti sizce beklemeli miyim? (Gerçekten maddi durumunuz belli ise bilgisayar almak çok zor, hep fikir değiştiriyorsunuz.)
Asus G551JM asus gaming laptop modelleri en uygun fiyatlar ile stoklarımızda. - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı