MSI GE60 mı Asus N550JV mi ?

Caner33

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu 2 si arasında kaldım ekran kartı olarak MSI cazip geliyor ancak aldıgım tavsiyeler Asus un İ7 HQ olmasının bu açığı kapattığı söyleniyor sizce hangisini tercih etmeliyim şimdiden teşekkürler.
 
Öncelikle yorumun için teşekkürler MSI demenin birkaç nedenini söyler misin rica etsem ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacım oyun oynamak + film seyretmek

Sayın Conficker MSI aşırı derecede ısınma yapıyor diyorlar Asus da çift fan soğutma sistemi kullanmışlar ayrıca asus i7 HQ ile ekran kartı açığını kapatamaz mı ? Şimdiden teşekkürler.
 
Şimdi iki dizüstünü karşılaştıralım.

Oyun içinse tek cevap vardır o da Msi. Asus'un ekran kartı oyun bazında sizi üzebilir.

Multimedya için ise Asus biraz ön planda. Çünkü yanında verilen mini hoparlörle, Msi'ın ses kalitesinin önünde. Sakın ha Msi kötü demiyorum onda da THX var ancak bir Asus değil.

Malzeme kalitesinde N serisi gayet tatmin edici. Kaliteli bir yapıya sahip. Msi buna nazaran düşük kalıyor.

Servis konusunda ise iki firma da güzel destek veriyor.

Sonuç olarak "Ben oyun oynarım arkadaş" diyorsanız Asus'a bulaşmayın. "Yok ben oyunları mediumda da oynarım, önemli olan film" diyorsanız da Asus.
 
Teşekkür ederim yorumun için peki Asus işlemcisiyle ekran kartı eksiğini kapatamaz mı ? MSI ın kasası pek hoşuma gitmedi ondan Asus a daha yakınım :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı