srenkenstein
Kilopat
- Katılım
- 20 Ocak 2015
- Mesajlar
- 121
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hemen hemen tüm sorunları okudum ve gercekten sogudum. Fakat monstere baktığımda da aynı sorunlar var. Asusa bakiyorum o da aynı. Şöyle gönül rahatlığı ile alabilecegimiz bir cihaz yok mu?Hocam burda kullananlar var. Bir bakının herkeste aynı etkide değil.
GE62/72 6QC/D/F Sorunlar ve Çözümler
Sorunsuz cihaz yok gibi. Hepsinde ufak tefek hatalar çıkıyor. Bu CW sorunu da kişiden kişiye değişiyor yani şans işi biraz. Monster'da servis artısı dışında bir şey göremiyorum. Zaten o olmasa çok büyük sıkıntı çünkü genel olarak hep servise gidiyorlar. Mavi ekranlar vs. Monster harici her marka da ışık sızması, ölü pixel derdiniz olur bunu da göz önünde bulundurmak lazım.Hemen hemen tüm sorunları okudum ve gercekten sogudum. Fakat monstere baktığımda da aynı sorunlar var. Asusa bakiyorum o da aynı. Şöyle gönül rahatlığı ile alabilecegimiz bir cihaz yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.