MSI GE62 APACHE ısınma sorunu

Umur38

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Yeni Gamebook alacağım ve düşündüğüm marka MSI'ın GE 62 APACHE serisi. Bu bilgisayarın CPU ve GPU ısı değerleri hakkında bilgisi olan var mı? Isı değerleri,oyun oynarken FPS düşüşleri ne alemde? Bu kardeşinizi bilgilendirirseniz yanlış seçim yapmaktan kurtarmış olursunuz:)
MSI GE62 7RD APACHE CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-128GB SSD+1TB-15.6''-GTX1050-W10

Son düzenleyen: Moderatör:
Sogutma olmadan high cs go da cpu 60 derece gpu 55 derece falan oluyor genellikle. Lolde falan 50 ye sabit. Fps nadiren ara ara tekliyor fakat ben soğutma olmamasına bağlıyorum. cs goda high ayarlarda 130 fps lolde 160 falan alıyorum

Yeni Gamebook alacağım ve düşündüğüm marka MSI'ın GE 62 APACHE serisi. Bu bilgisayarın CPU ve GPU ısı değerleri hakkında bilgisi olan var mı? Isı değerleri,oyun oynarken FPS düşüşleri ne alemde? Bu kardeşinizi bilgilendirirseniz yanlış seçim yapmaktan kurtarmış olursunuz:)
MSI GE62 7RD APACHE CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-128GB SSD+1TB-15.6''-GTX1050-W10

Öncelikle MSI'ın GS ve eski GE modellerinde ısınma problemleri var kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer ince bir cihaz arıyorsanız MSI'ın GE serisinin Raider modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Isınma sorunu ortadan kalktı.

Öncelikle MSI'ın GS ve eski GE modellerinde ısınma problemleri var kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer ince bir cihaz arıyorsanız MSI'ın GE serisinin Raider modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Isınma sorunu ortadan kalktı.
MSI GE73VR Raider aldım Vatan indiriminden. Dediğiniz gibi ısınma sorunu yok, Cooler Boost 5 ısınma sorununu ortadan kaldırmış, alacak arkadaşlara tavsiyemdir.

MSI GE73VR Raider aldım Vatan indiriminden. Dediğiniz gibi ısınma sorunu yok, Cooler Boost 5 ısınma sorununu ortadan kaldırmış, alacak arkadaşlara tavsiyemdir.

Dostum Vatan Bilgisayar'da GTX1060 var. Neden araştırmadan aldınız? Aynı modelin GTX1070 modeli indirimde Vatan Bilgisayar GTX1060'dan daha uygun bir fiyatı vardı.

GTX1070 GE73VR: 7760TL (İTOPYA)
GTX1060 GE73VR: 8100TL (VATAN)

Son düzenleme:
Haklısın arkadaşım ama Vatandan almamın nedeni 4000 ₺' lik hediye çekim vardı onu kullandım dolar düşükken 7570 ₺' ye aldım. Birde internetten almayı sevmiyorum çünkü sorun çıktığı zaman birebir muhattap olacağım birisinin olması tercihim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı