MSI GE62VR 7RF vs Monster Tulpar T5 V13.1

JohnsonGmbH

Hectopat
Merhabalar ahali.

Uzun zamandır içinde bulunduğum bu kararsızlık halini sizlerle paylaşmak istedim. Bu iki bilgisayarı alacak maddi imkanımın olduğunu belirteyim öncelikle çünkü mesele fiyat değil. MSI bana daha düşük bir SSD ve daha düşük bir ekran kartı sunuyor. Monster ise bana -muhtemelen- kalitesiz bir kasa ve potansiyel bir ısınma problemi sunuyor. Durum bu arkadaşlar. Daha kötü bir ekran kartı ve SSD mi yoksa kötü bir kasa ve güven vermeyen bir soğutma mı? Hangisi daha kötü sizce ? Şimdiden teşekkürler.

Monster Tulpar T5 V13.1:
  • i7 - 7700 HQ
  • GeForce GTX 1060 6 GB
  • 1920x1080 IPS panel
  • 16 GB DDR4 2400 MHZ
  • 256 GB Samsung SSD (Okuma 2800MB/s - Yazma 1100MB/s)
  • 1 TB HDD
MSI GE62VR 7RF:
  • i7 - 7700 HQ
  • GeForce GTX 1060 3 GB
  • 1920x1080 IPS panel
  • 16 GB DDR4 2400 MHZ
  • 128 GB SSD
  • 1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060'ın 3GB olması ya da 6GB olması çok etkilemez. Peki sen temeli sağlam olmayan bir evin içine lüks eşya yerleştirmeyi ne kadar doğru bulursun? Monster aynı bu. Temel problemler yüksek sıcaklık ve kalitesiz boş bir kasa sunuyor sana. O sıcaklık sorunu her şeye bedeldir. FPS drop bunun en iğrencidir.

GTX 1060'ın 3GB olması ya da 6GB olması çok etkilemez. Peki sen temeli sağlam olmayan bir evin içine lüks eşya yerleştirmeyi ne kadar doğru bulursun? Monster aynı bu. Temel problemler yüksek sıcaklık ve kalitesiz boş bir kasa sunuyor sana. O sıcaklık sorunu her şeye bedeldir. FPS drop bunun en iğrencidir.

Bilgisayarda oyun oynamak kesinlikle istiyorum fakat aynı zamanda okulum gereği bilgisayarı sürekli kullanmam gerekecek. Sağlam bir kasa daha çok işime yarar diye düşünüyorum.

Monster ın abra serilerinde belki bu sorun oluyordur ama tulpar serilerinde bu yok diye biliyorum bende tulpar t7 v11.1 i dusunuyorum . Sogutma sorunu falan olsa oyuncu bilgisayari olmazdi bence MONSTER

Msi fanboyluğu yapmayalım lütfen. Msi'ın kasasının Monster'dan sağlam olduğunu herkes biliyor. Soğutması da öyle. Monster fiyatın yanı sıra performans çıtasını en yüksekte tutmaya çalışır. Bu yüzden iki markada da aynı özelliklere sahip modellere baktığımızda Monster daha ucuz, Msi daha kalitelidir.

Maddiyat sıkıntınız yoksa Msi öneririm.

Merhabalar ahali.

Uzun zamandır içinde bulunduğum bu kararsızlık halini sizlerle paylaşmak istedim. Bu iki bilgisayarı alacak maddi imkanımın olduğunu belirteyim öncelikle çünkü mesele fiyat değil. MSI bana daha düşük bir SSD ve daha düşük bir ekran kartı sunuyor. Monster ise bana -muhtemelen- kalitesiz bir kasa ve potansiyel bir ısınma problemi sunuyor. Durum bu arkadaşlar. Daha kötü bir ekran kartı ve SSD mi yoksa kötü bir kasa ve güven vermeyen bir soğutma mı? Hangisi daha kötü sizce ? Şimdiden teşekkürler.

Monster Tulpar T5 V13.1:
  • i7 - 7700 HQ
  • GeForce GTX 1060 6 GB
  • 1920x1080 IPS panel
  • 16 GB DDR4 2400 MHZ
  • 256 GB Samsung SSD (Okuma 2800MB/s - Yazma 1100MB/s)
  • 1 TB HDD
MSI GE62VR 7RF:
  • i7 - 7700 HQ
  • GeForce GTX 1060 3 GB
  • 1920x1080 IPS panel
  • 16 GB DDR4 2400 MHZ
  • 128 GB SSD
  • 1 TB HDD

Tulpar T5 V13.1 monster in bu modeli abra kasasını kullanıyor Tulpar T5 V10.1.1 bu modele bakmanı tavsiye ederim 3 adet fan var ve alüminyum kasa.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı