MSI GE70 2OE-201 TR Windows 7 kurmak

Tamam kurulum eufi modunda oluyor. Ben senin yerinde olsam recovery'de silerim. Komple sil gitsin zaten işine yaramayacak ki recovery.

Ya işime şöyle yarar, laptobu garantiye göndermem gerekirse recovery yapıp öyle gönderirim, benim sonradan Windows yüklediğim anlaşılmasın diye.

Recovery ile Laptop'un ilk bana geliş haline dönebilmek için(hiç kullanmayacaksam da, en azından garanti süresi bitene kadar) recovery ile ilgili bir şey silmek istemiyorum.

Ama resimdeki Yerel Disk ve Depo partitionları biçimlendirsem acaba recovery ile ilgili bir şeyler silinir mi bir bilginiz var mıdır?
 
Bir başka problem de kurmak istediğim partitionlar GPT olduğu için kurulamaz diyor, o bölümü biçimlendir dersem ileri butonu aktif olur mu yoksa Windows için'de 3. parti bir programlar MBR'a mı çevirmek gerekir?
 
GPT problemi olmasin diye UEFI usb boot hazirladim, C'yi D'yi acimadim bicimlendirdim temiz Windows 8.1 kurdum, Update 1 ile beraber geldi, her sey sorunsuz. Recovery zarar gordu mu bilmiyorum ama laptop'un performansindan memnunum. Tesekkurler her yardim icin...
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı