MSI GE70 2OE Aşırı ısınma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gx70 aldım hiç ısınmıyor işlemci1 saatlik cryengine 3' den sonra işlemci 60 dereceyi geçmedi Ama gx70'in kasası çok kalın, ge70'i resimlerden gördüğüm kadarıyla gx70'in yarısı kadar kalınlığı. Böyle olunca tabii ki ısınacak ama o değerler çok yüksek.

İşlemcisi zayıf onunda maalesef. (Testlere bakarak yazıyorum)
Ama güzel bir ekran kartı var.

Yani cs6 elimde yok ama ps cs4 te sorunsuz çalışabiliyorum. Aynı şekilde cryengie 3 te de. Tamam bir Haswell değil ama işimi sorunsuzca görüyor

17 inçlik olmasına rağmen bizim evdeki Asus N53S ile aynı kiloda Zaten beni çeken de bilgisayarın zarifliği oldu. GX70 alsam üniversitede oraya buraya götüremezdim herhalde. Bazen çantaya koyup arkadaşıma gidiyorum, 15 dakika taşıdığımda sırtımı ağrıtıyor ama o kadar da olsun değil mi. Sonuç olarak çok memnunum, tavsiye ederim.

Bu akşam sipariş vereceğim laptop buydu. Bu konuyu baştan sona okuyunca hevesim kırıldı. Var mı hala bu laptopu tavsiye eden ? İşlemcisi de kötü denmiş.
Sizin yorumlarınıza göre sipariş vereceğim.

İşlemcisi kötü olan GE70 Değil GX70 testlerde gördüğüm kadarıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…