MSI GE70 2PC-291XTR Incelemesi

Teknik servisi nasıldır bilgisi olan varmı?

Bilgisayarın kalınlığından rahatsız mısın bana biraz kalın görünüyor.

Kalınlığından değil de ağırlığından biraz rahatsızım. 3 kilo elde taşınmıyor bana göre. Fazlada kalın değil açıkçası

hocam öncelikle hayırlı olsun, fan sesi rahatsız edici düzeyde mi diye bir sorum olacaktı size, bilgi verebilir misiniz? laptop almayı düşünüyorum da tek korkum ısınma ve fan gürültüsü...

Ben bunun SSD'siz ama Windows 8.1 ile gelen versiyonunu aldım, biraz o kısımda pişman oldum bir SSD almak şart oldu ama bunun dışında 2-3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı.

Ben bunun SSD'siz ama Windows 8.1 ile gelen versiyonunu aldım, biraz o kısımda pişman oldum bir SSD almak şart oldu ama bunun dışında 2-3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı.
Isınma ve fan sesi durumu hakkında bilgi verebilir misin hocam?

Fazla ısınmıyor. Fan sesini de duymuyorum Vaktim olursa oyun oynarken dışarıdan video çeker fan sesini dinletirim. Hava çıkışının orada ısı oluyor.

Fazla ısınmıyor. Fan sesini de duymuyorum Vaktim olursa oyun oynarken dışarıdan video çeker fan sesini dinletirim. Hava çıkışının orada ısı oluyor.
Oo bu gayet iyi En yakın zamanda videolarınızı bekliyorum. Kararım kanıtlara bağlı

Arkadaşın dediğine katılıyorum fazla ısınmıyor zaten fanın hızını artırıp daha serin tutabilirsiniz ama fanı hızlandırınca ses doğal olarak yüksek seviyelere çıkıyor.

bendede aynı pc var..oyunları rahat bir şekilde oynutuyor..Benim pc sadece Ram olarak yüksek geri kalan ayarlar aynı 16 gb Ramı bulunuyor..Ama bende şöyle bir sıkıntı var Normal internete girince internet sayfası kasıyor mesela herhangi bir haber sitesine girdiğimde sayflarda gezenirken kasıyor geç olarak sayfayı geçiyor sizde de aynı sıkıntı varmı acaba ? Yoksa neden kasıyor bu pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…