Msi GE70 2PE Apache Pro İncelemesi

Başka bir sorun yok değil mi ? Gelir gelmez sipariş vermeyi düşünüyorum

Peki kullanıcı olarak Msi'yı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilir misiniz ?

Hoşuma gitmeyen bir yönü var. Daha yeni keşfettim. İnternetim 10mb fakat wireless ile 2mb hızında kullanabiliyorum. Sebebini net olarak bilmiyorum belki ayarlanabilir. Kablo taktım mı 10mb görüyorum hemen.

Başka bir sorun yok değil mi ? Gelir gelmez sipariş vermeyi düşünüyorum
Düzenle butonunu göremedim şuan niyeyse. Düzelteyim buradan. evde modemi ortak kullanıyoruz. Laptop ile ilgisi yokmuş o 2mb olayının.
Eğer sıcak bir ortamdaysınız, solda hava üfleyen ızgaranın üzerindeki metal ısınıyor. Gerçi beni rahatsız etmiyor.
Peki kullanıcı olarak Msi'yı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilir misiniz ?
Ben bütün msi'ları öneririm diyemem(Hepsini kullanmadım). Bu modeli gönül rahatlığıyla öneririm. Fakat genel kanı msi gönül rahatlığıyla önerilir
Not: Benim amacım %100 oyun oynamak olmadığından belki beklentilerimiz arasında fark olabilir. Battlefield 4 ultra' dayken 30 fps ve üzerinde oynadığımı hatırlıyorum, yalan olmasın bakar yazarım tekrar. Benim için yeter de artar.

Teşekkür ederim sağolun.

merhaba bende msı g60 apache modelini almak istiyorum çok hoşuma gitti özellikle mause ve çantası vatanda görevlilere sorduğumda yanında hediye veriliyor dediler ama yanında ayrımı geliyor kutunun içinde mi bir kaç kutu açılımı videoyu izledim kutu içeriğinde göremedim yanında da göremedim.bilen biri msj atarsa sevinirim.o mauseyi istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…