MSI GE70 2PE Apache vs ASUS G550JK

utkukskn00

Megapat
Merhabalar, ben ikisi arasinda kaldim. Hangisini önerirsiniz? Benim için her oyunu high ayarlarda açsın. Eğer baska önerileriniz varsa, bütçe 3000-4000 arasıdır. İyi akşamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman babama nasil anlatacağım ? Çünkü Monster ona kötü bir marka olarak gelebilir. Yani bilirsiniz işte anlatamadım :)

İstanbul'da iseniz servisi çok ilgili götürdüğünüz zaman hemen ilgileniyorlar. Bu büyük bir artı bundan bahsedin. Ayrıca Fiyat performans olarak Monster bir adım daha önde bunu da söyleyin. Ve müşteri hizmetleri çok iyi. Diyeceklerim bunlar bundan sonrası size kalmış. (y)

Merhabalar, ben ikisi arasinda kaldim.Hangisini önerirsiniz ? Benim için her oyunu high + açsın. Eğer baska önerileriniz varsa , bütçe 3000-4000 arasıdır. İyi akşamlar..
Sana tavsiyem ASUS GL551JW fakat Türkiye'de şu an satışı yok.

MSI GE70 2PE Apache'nin ekran karti, Kurmay'ın attığı laptopun ekran kartından kötü sanırım, ama siz Monster alma diyorsunuz. Ne yapacağım? Of :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı