MSI GE70 Apache Pro nasıldır?

RedVoltage

Kilopat
Daha fazla  
MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD + 1TB GTX860M 2GB 17.3" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim

Birkaç gün içinde linkteki laptop'ı almayı düşünüyorum.
Fiyat: 3.856,80 TL

Sizce bu fiyata bu canavarı almalımıyım? Yoksa bu fiyata başka bir laptop'a mı yönelmeliyim?
Ürün hakkında yorumlarınız nelerdir? Kullanan var mı?
Dipnot: Dış görünüme önem verdiğim için Monster almayı düşünmüyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Alınmayın ama bunu almak biraz saçma geldi bana. Neden derseniz karşılaştırma yapalım.

İşlemcisine kadar tüm özellikleri aynı. Farkları şu ki;

• GE70'te 17'' ekran var. GE60'ta 15,6 '' ekran var.
  • GE70'te 1 tb + 128 gb ssd var. GE60'ta 750gb + 128gb ssd var.
  • GE70 fiyatı : 3.856,80 TL GE60 fiyatı: 4,080.45 TL

Bende yaklaşık bu bütçelerde laptop alacağım ve dış görünüşe önem vermem. Bende senin gibi monster almayı düşünüyorum. Bunun nedeni aynı fiyata GTX 870M alabilecek olmam. Ama 870 ile 860 arasında ne kadar fark vardır bunun için çirkin laptop almaya değer mi ? Bu konuda kararsızım.

Bende yaklaşık bu bütçelerde laptop alacağım ve dış görünüşe önem vermem. Bende senin gibi monster almayı düşünüyorum. Bunun nedeni aynı fiyata GTX 870M alabilecek olmam. Ama 870 ile 860 arasında ne kadar fark vardır bunun için çirkin laptop almaya değer mi ? Bu konuda kararsızım.

Bence içi kadar dışı da önemlidir. Tabi ki bu kişiden kişiye değişir. Bana kalırsa MONSTER'a çirkin laptop tabiri tam oturmuş. Laptopta dış görünüşün performansla hiçbir ilgisi yoktur ama çirkin bir laptop almakta eşşek görünümlü ata binmek gibi bişeydir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı