MSI GE70 Notebook aniden kapanma sorunu

vanhalen

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GE70 Apache kullanıcısıyım. Bugün kardeşim GTA 5 oynarken ekstra fanı açmayı unutmuş ve oyun açık şekilde yatağın üstüne bırakmış. Ben laptopa geçtiğimde laptop aşırı derecede ısınmıştı ve birazcık yavaşlamıştı. Bende laptop kendini toplasın diye yeniden başlattım ve windows 10 bir güncelleme yaptı. Tekrar açıldıktan sonra CS GO'ya girdim ve biraz oynadıktan sonra laptop aniden şarjı bitmiş gibi kapandı ve tekrar başlattım msı logosu geldi tekrar kapandı. Beş dakika bekleyip açtığımda normal bir şekilde çalıştı 1 saat normal kullandıktan sonra tekrar aynı şekilde kapandı. Benimde aklıma yüksek sıcaklıktan kaynaklı içerideki bileşenlerin yanabileceği aklıma geldi. Sizce sorun neden olabilir? Korkulucak bir şey midir?
@MF yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle teşekkür ederim. Bugün şunu fark ettim. MSI gaming mouse'u usb porta takınca kapanıyor ancak aynı porta farklı usb kablo taktığımda hiç bir sorun yok. MSI mouselar garanti kapsamına girer mi ya da mouse dışında başka bir yerde mi sorun vardır?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı