Msi Ge70 ve Ge60 Apache

gr0z

Megapat
Öncelikle iyi akşamlar. Bu 2 notebook'lardan birini alacağım. Vatanda 3400 tl iken baska sitelerde aynı özellikli laptop 300 tl falan daha ucuz. Sizce vatan'dan mı almalıyım internetten farklı sitelerden mi? Ve ge60 mı ge70 mi almalıyım?

MSI GE70 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

- FreeDos olması sıkıntılı mıdır? Korsan yüklesem herhangi bir zararlı olur mu? Ve win7 mi win8 mi?
- n11.com gibi sitelerden link atarsanız sevinirim.

@Mikail Fidan
https://www.technopat.net/sosyal/üye/9759/

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'da notebooklar pahalı satılıyor. İnternetten sipariş vermeniz daha iyi. PCDepo veya Eksen gibi yerlerden. GE60 mı ya da GE70 mi sorusuna da cevap doğrudan "hangi ekranı istiyorsun?" olacaktır. GE70'te 17" ekran var. Günlük kullanımda problem yaratabilir taşınabilirlik açısından.
  1. FreeDOS olması sıkıntı değildir. Korsanda bir problem olmaz. Deneme sürümü Windows 8.1 yükleyebilirsiniz. 7 falan kurmayın.
  2. GE60 mı GE70 mi istiyorsunuz ? Ona göre en ucuz seçeneği bulacağım.

Öncelikle illa vatandan almak istiyorsan sen bilirsin yanlisim yoksa daha ucuz siteler var. İlla freedos kurmana gerek yok. Öğrenci ise dreamspark ile sınırsız windows 8.1 keyi alabilirsin. Bununla ilgili forumda rehber mevcuttu.

Vatan'da notebooklar pahalı satılıyor. İnternetten sipariş vermeniz daha iyi. PCDepo veya Eksen gibi yerlerden. GE60 mı ya da GE70 mi sorusuna da cevap doğrudan "hangi ekranı istiyorsun?" olacaktır. GE70'te 17" ekran var. Günlük kullanımda problem yaratabilir taşınabilirlik açısından.
  1. FreeDOS olması sıkıntı değildir. Korsanda bir problem olmaz. Deneme sürümü Windows 8.1 yükleyebilirsiniz. 7 falan kurmayın.
  2. GE60 mı GE70 mi istiyorsunuz ? Ona göre en ucuz seçeneği bulacağım.
Win7 kurmamda sakınca var mı? Sanırım win7 oyunlarda daha cok etkili oluyor.
Ge70 daha mantıklı.

Windows 7 kurmanızda çok büyük sakınca var. 5 yıllık işletim sistemi ve 6 yılına girecek yakında. GE60 ise her yıl yenileniyor. Windows 8.1 de öyle. Oyunlarda da 7'nin daha etkili olduğu bir şehir efsanesi. 8.1 en fazla performansı almanızı sağlayaca işletim sistemi bu cihazda.

Windows 7 kurmanızda çok büyük sakınca var. 5 yıllık işletim sistemi ve 6 yılına girecek yakında. GE60 ise her yıl yenileniyor. Windows 8.1 de öyle. Oyunlarda da 7'nin daha etkili olduğu bir şehir efsanesi. 8.1 en fazla performansı almanızı sağlayaca işletim sistemi bu cihazda.

Diğer bir problemim iste freedos alırsam korsan kuracağım ve içinde hiçbir program olmayacak. ( virüs programı , exel vs. ). Bunu nasıl yapabilirim peki?

@MF

@MF

Yardımcı olmuyacak mısınız? :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı