MSI GE72 6QF-017 klavye ışık sorunu

ProgenT20

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Proses
Merhaba arkadaşlar MSI GE72 6QF-017 modelini kullanıyorum notebooku bugün aldım ilk kullanıma başladığımda klavye ışıklandırmasında bir sorun yoktu, 3 farklı renk aynı anda kullanabiliyordum fakat şimdi sadece kırmızı rengi tam ve sol kısımda kullanabiliyorum, programı açıyorum cihazı görmüyor yardımcı olun lütfen.

Tamamdır sorunumu firmware ile hallettim.

Şuan aynı sorun bende de var nasıl halletiğini daha açıklayıcı şekilde söyler misin.

Driverı tekrar yükleyince düzeldi tekrar yapmaz inşaallah

Son düzenleme:
1. asus.com/tr/support web sitesinde sağ üst köşede yer alan arama kutusuna ürününüzün modelini yazınız ve Enter'a basınız.
2. Destek kısmına tıklayınız
3. Sürücüler & Araçlar sekmesine tıklayınız ve İS kısmından Windows 10 64bit işletim sistemini seçiniz.
4. ATK isimli sekmeyi genişletiniz ve ardından Global yazan kısma tıklayıp dosyayı indiriniz.
5. Başlat menüsüne sağ tıklayıp ardından Program Ekle/Kaldır kısmına tıklayınız.
6. ATK Paketi'ni seçiniz ve ardından Kaldır kısmına tıklayınız.
7. Evet'e tıklayınız.
8. Program kaldırıldıktan sonra Evet'e basarak bilgisayarı yeniden başlatınız.
9. Bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra Dosya Gezgini'ne tıklayınız.
10. İndirilenler klasörünü seçiniz ve ardından ATKPackage_WIN10_64_VER100039'a çift tıklayınız.
11. Kur'a çift tıklayınız ve ardından kurulum tamamlanana kadar İleri'ye tıklayınız.
12. Kapat'a tıklayınız ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmak için Evet'e tıklayınız.

MSI için resmi sitesinde yer alan driveri kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı