MSI GE72 Az Performans Sorunu

Mr. Baserr.

Kilopat
Yer
Adana
Selam, bilgisayarım neredeyse yeni aldım. Benim bir sorunum var. Bugün bilgisayarıma Windows Embedded 8.1 64bit öğrenci için sunulan windowsu kurdum (UEFI). Lakin şuan webde gezinirken bile kasmalar oluyor, neden acaba? hangi ayarları yapmalıyım bundan kurtulmak için?

Şuan bunun için yaptığım tek şey MSI'ın verdiği cd driverini kurmak oldu. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF @Murat5038 Ve diğer etiketlemediklerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten bu konu hakkında fikir sahibi değilim @Recep Baltaş . Update diye hiçbir şey yapmadım maalesef nasıl yapılacağını da bilmiyorum.
Aygıt sürücüsüne girdim ama bir şey anlamadım. Eğer link verme gibi bir şey yapabilirseniz veya anlatabilirseniz çok makbule geçer Recep abi. İnanın bu konuya sabahtan beri birisinin mesaj yazmasını bekliyordum teşekkür ederim.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hala sorunuma çözüm bulamadım. Gerçekten gözüme uyku girmiyor.

NVIDIA'nın sitesinden kendinize uygun driverı indirip kurun. İntel'in sitesinden ise Driver Utility denen şeyi indirin ve kurun, daha sonra programda Auto detect gibi bir şey var. Otomatik olarak İntel driverlarını indirir. Daha sonra kurulumda bilgisayarı yeniden başlat diye sorar, ordaki tüm driverları kurmadan yeniden başlatma.

arkadaşlar lanet olsun ya lanet! recep baltaş'ın msi için bios güncelleme rehberini yaptım fakat biosu güncellerken yani 2. kez delete tuşuna basılması gereken yerde basmayı unuttum bi anlık dalgınlıkla aşağıdaki resimde şuan ki durumu görüyorsunuz gerçekten acil olarak cevap verirseniz sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 Bu arada fişini çekmeli miyim? çekersem bir şey olur mu?

Ya arkadaşlar güncellemek kurallara aykırı biliyorum ama yardım eden birisi yok mu? bilgisayar resimdeki gibi oldu bir yardım etseniz.

Neyse sorunu çözdüm. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız kapama tuşuna basıp deleteye abanın :).

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 305
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı