MSI GE72VR 6RF Witcher 3 düşük performans sorunu

MitOzzy

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda GTX 1060 var ve bu kart normalde Witcher 3'de ultra ayarlarda 60-70 FPS gibi bir performans veriyor olması gerek. (Hairworks kapalıyken)

Oysa ben oyunu oynarken çok saçma FPS düşüşleri alıyorum ve sabit bir 60 FPS alamıyorum(Steam'in oyun içi FPS gösterme seçeneği ile ölçüldü). Bu sorun beni endişelendirmeli mi? İnternette saatlerce gezmeme rağmen çözüm olabilecek tek bir şey bile bulamadım. Şimdiden yardım edecek olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hairworks açık test ettim bendede 45-50 veriyor. Bir anda düşüyor çıkıyor. Arkada hiç bir program açık değil.

Bilgisayar modelim : GE62VR 7RF (Sadece işlemcim değişik seninkinden 7700HQ)

Hairworks açık test ettim bendede 45-50 veriyor. Bir anda düşüyor çıkıyor. Arkada hiç bir program açık değil.

Bilgisayar modelim : GE62VR 7RF (Sadece işlemcim değişik seninkinden 7700HQ)

Bende de ani düşüşler yaşanıyor. 35 FPS'ye düştüğü oluyor. Ben hala anlam veremiyorum, bilgisayar neredeyse ısınmıyor bile çünkü(CPU:68,GPU:66). Acaba oyunun kendinden mi bu sorun hocam, ne dersiniz?

Oyunda olduğunu zannetmiyorum. Olsa güncelleme yada çözüm yayınlardı. Cihazdada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. 960M rahat kaldırıyor. GTX 1060 çok çok rahat açması lazım 60 fps. Çözüm bakıyorum şuan.

Oyunda olduğunu zannetmiyorum. Olsa güncelleme yada çözüm yayınlardı. Cihazdada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. 960M rahat kaldırıyor. GTX 1060 çok çok rahat açması lazım 60 fps. Çözüm bakıyorum şuan.

GeForce Experience'i silince 5-10 FPS artışı aldım. Ama neden anlayabilmiş değilim.

Experince açık olduğu sürece ekran kartını kullanıyor onu biliyorum ama oyuna etkisi olduğunu zannetmiyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı