MSI GE72VR 7RF Apache Pro Açılışta Siyah Ekran Sorunu

sozmen

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımda şöyle bir sıkıntım var; Power tuşuna basıyorum 3-4 saniye içinde MSI logosu çıkıyor, daha sonra siyah ekran ve mouse imleci ile kalıyorum. 7-8 dk kadar bekleyince Windows giriş sayfası geliyor fakat giriş yapamıyorum. Power tuşuna basılı tutup bilgisayarı kapatıp tekrar açınca bilgisayar normal hızında açılıyor ve giriş yapabiliyorum. Şu an Windows'um ve diğer bütün driverlarım güncel. Windows 10'a gelen son güncellemeden sonra böyle bir problem olmuş olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar, sizdeki sorununuz görünürde ssd'niz de bir sıkıntı gibi görünüyor. Bu işten ne kadar anladığınızı bilmediğim için sizin için en basit yöntem şudur, bulabileceğiniz bir hdd'ye aynı şekilde sistem kurup ssdnizi sökerek defalarca bootu hdd'den yaparak bu şekilde deneyin. Eğer bu sıkıntı hdd ile yaşanmıyorsa şu an sıkıntı ssd'dedir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı