MSI GE72VR alınır mı?

Sizce bu bilgisayarı almalı mıyım?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

mamdaleo

Kilopat
Daha fazla  
MSI GE72VR APACHE CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256GB SSD+1TB-17.3''-GTX1060-W10

Bu laptopu almayı düşünüyorum ancak verdiğim paraya degeceginden emin olmak istiyorum. Bu bilgisayar oyun ve render performansı açısından ne kadar yeterlidir? 3 GB ekran kartı hafızası çok kötü etkiler mi? Bunun yerine önerebileceginiz bir laptop var mı bu klasmanda? Şimdiden tesekkurler cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata 4K ekranlı GTX 1070'li ve 512 GB SSD'li bilgisayar almak istersen buyur link: Asus ROG GL502VS-FI046T 39,6 cm Notebook schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör

Ödeme yaparken TRY seçme, EUR seç. EUR seçersen 7556.71 TL tutuyor.

upload_2017-1-5_20-50-33.png

Aldım hocam Ge72vr'ı. Vatanda indirim vardı 6300e aldım 31 Aralık'ta
Hayırlı olsun. Moral bozmak amaçlı söylemiyorum ama 6444 TL'ye o yolladığım laptopun 1080p GTX 1070 sürümü vardı amazon.de'de. Fakat sendekinin ekranı 2 inch daha büyük. Güle güle kullan. Bir sonraki alışverişinde bence amazon.de ve amazon.com'a bir atmalısın.

Nasıl memnun musunuz? Vatan'da şu an 6200 tl.
Genel olarak memnunum. Biraz ısınma sorunu var. Kasa müthiş derece parmak izi oluyor görüntüye önem veriyorsan sürekli silmen gerekir. Bunlar haricinde şimdilik bir problemim yok.Sesi,görüntüsü ve performansı çok iyi. Kısa zaman için gecerli bir indirimdir çünkü daha dün baktığımda 7.500 gibi bir fiyatı vardı bu modelin. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı