MSI GE72VR ve ASUS 24" VG248QE 144 Hz ile No Signal Hatası

allgoes

Hectopat
Daha fazla  
Elimde ASUS 24" VG248QE 144 Hertz monitör var ve laptopumda MSI GE72VR Apache Pro yalnız şöyle bir problemim var. Ben 144 herzt alabilmek için mini displayport to displayport kablo aldım ve bunu monitöre bağladım. Monitör değerlerinde 144 hertz görebiliyorum yalnız 144 hertz yaptığım zaman no sinyal hatası alıyorum ve ekran kararıyor. 85 hertz'de ancak yapabiliyorum bunu. Ama 85 hertz'de de monitörden ekran kasa kasa hareket ediyor.

Denediğim yollar, acaba dedim intel grafik ekran kartı mı bunu engelliyor ama onu aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım ancak sorun devam ediyordu.

İnternetten araştırmalarıma devam ettim acaba dedim BIOS'tan bunu kapatabilir miyiz? BIOS'tan direk PCI'dan yani ekran kartından kapatmak için bir yol göstermiş youtube'de birisi ancak BIOS'lar aynı olmadığı için ordan kapatma şansım olamadı. Bu konu hakkında ne yapmam lazım bir fikir önerisi olan var mı ? Teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı