MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR vs Monster Tulpar T7 17.1.1

Edwin

Kilopat
Katılım
30 Aralık 2014
Mesajlar
471
Yer
İzmit
Merhabalar, iki model arasında git gel yaşıyorum. Oyun ve çizim programları için düşünüyorum artılarıyla ve eksileriyle değerlendirirseniz sevinirim.
 
Sana şöyle diyim MSI alırsan servisi kötü(bilmiyorum duyduklarıma göre) ama bilgisayar servise gitmez. Monster servisi iyi ama bilgisayar servisten çıkmaz.:D Bunlar internetteki genel izlenimler aslında markalar hakkında. MSI sağlam markadır alın derim. Bu arada Monster Abra A5 v13.3 kullanıyorum monsteri kötülemeye çalışıyorum gibi bir izlenim yaratmış olmayayım,MSI çok kaliteli sadece ama çok pahalı.
 
Eğer 2 model arasında tercih yapsaydım msi tercih ederdim fakat size kutusunu hic açmadığım Asus ROG GL703GS-71250 laptopumu da önerebilirim. Cihaz Asus Türkiye garantili. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Kutusunu açmama sebebim ASUS ROG GL503VS modelli cihazın değişimiyle geldi. Satmayı düşündüğüm için açmadım. Düşüyor isen mail adresimi verebilirim.
 
Zaten çok fark etmiyor para açısından 1.5k fark var. Sıkıntım şu MSI’ın servisi sorunluymuş bu durum hakkında düşünüyorsunuz?
Kesinlikle sorunlu. Bende Vatan Bilgisayar'dan GE73 7RD(Raider)-010TR almıştım. 1 sene içinde 3 kez ekran ile çerçeve ısından dolayı birbirinden ayrıldı. Stoklarda olmadığından ne değişim yapıyorlar nede benzer bir model önerdiler. Vatan Bilgisayar servise, serviste Vatan Bilgisayar'a yönlendirip duruyor. Bu gidişle birkaç güne Monster almayı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı